Başarılı oyuncu Murat Ünalmış’tan Klarnet şovu!

Şu sıralar “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Murat Ünalmış, bu kez müzik yönüyle dikkat çekti. Ünalmış, klarnetini eline alarak Sezen Aksu’nun “Firuze ve “Sen Ağlama” şarkılarını çaldı.

MAGAZİN 10.02.2021, 09:54 10.02.2021, 14:09
Başarılı oyuncu Murat Ünalmış’tan Klarnet şovu!

Başrollerini Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, Hande Soral ve Nazak Kesal gibi isimlerle paylaştığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki ‘Demir’ rolüyle adından sıkça söz ettiren Murat Ünalmış, bambaşka bir yönünü hayranlarına sundu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çeken Ünalmış, klarnet çalabildiğini gösterdi.

Ünalmış, ‘klarnet şov’ yaptı

Başarılı oyuncu merhum sanatçı Aysel Gürel’in doğum gününde, ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun ses verdiği şarkılarını çaldı. Ünalmış, öncelikle ‘Firuze’ şarkısını çaldı daha sonra ise ‘Sen Ağlama’ şarkısını çaldı. Ayrıca Ünalmış’a, kendi adının da üzerinde yazdığı özel bir klarnet yapılmış ve ünlü oyuncu, bu klarneti de sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Ünalmış klarnetini, setinden sonra da almıştı.

Ünalmış’ın paylaşımından kısa bir süre sonra, paylaşıma oldukça beğeni ve yorum geldi. “Emek büyük, yüreğinize sağlık”, “Sezen ile yüreğimize dokundun” ve “Klarnete nefes vermek çok zordur. Çok duygulu çalmışsınız” gibi güzel yorumlar alan Ünalmış, hayranlarına keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı.

“Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki karakteriyle kendinden söz ettiriyor

Geçtiğimiz haftalarda Vahide Perçin, Uğur Güneş, Şirin Öten ve Turgay Aydın gibi isimlerin kadrosundan ayrıldığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde, Ünalmış’ın performansı gittikçe konuşulmaya devam ediyor. Reytinglerde galip gelen dizinin başından beri kadrosunda yer alan Ünalmış, her hafta Perşembe akşamları kendinden konuşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)