Bahar Candan’ı darp eden kişi, serbest bırakıldı!

Yarıştığı moda yarışmalarıyla şöhrete kavuşan Bahar Candan, Uludağ’da bir şahıs tarafından darp edilmişti. Yüzünde derin bir kesik oluşan ve yüzüne 10 dikiş atılan Candan’ı darp eden Murat D. Aslı şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

MAGAZİN 29.03.2021, 13:38 30.03.2021, 09:38
Bahar Candan’ı darp eden kişi, serbest bırakıldı!

Adını, yarıştığı ‘İşte Benim Stilim’ adlı yarışma ile duyuran fenomen isim Bahar Candan, geçtiğimiz hafta gittiği tatilde hayatının şokunu yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda ‘Doya Doya Moda’ adlı yarışmada da yarışan ve tatil yapmak için Uludağ’a giden Candan, önce bir erkeğin sözlü saldırısına maruz kalmış ve daha sonra şahıs kesici bir aletle Candan’a saldırmıştı. Uçakla İstanbul’a getirilen Candan, br estetik merkezinde tedaviye alınmış ve yüzüne 10 dikiş atılmıştı.

Sosyal medyada destek yağdı

Bahar Candan’ın ablası Nihal Candan, olayın yargıda olduğunu ve takipçisi olacağını söylemişti. Adının Murat D. Olduğu belirlenen şahıs, gözaltına alınıp adliyede hakim karşısına çıktı. Murat D, mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bunun üzerine sosyal medyada Bahar Candan’a destek yağdı.

Jandarma soruşturma başlatmıştı

Tatil için Uludağ’da bulunan Bahar Candan, bir partide Murat D.’in önce sözlü tacizine uğradı. Bir süre şahsı dikkate almayan Candan, şahsın kıskançlığının hışmına uğradı. Bahar Candan’ın yüzüne kesici bir aletle saldıran Murat D, jandarma tarafından göz altına alınmış ve Candan’da İstanbul’da tedavi altına alınmıştı.

Yorumlar (0)