Ata Demirer, 50 kilo vermenin formülünü açıkladı 

“Bursa Bülbülü” isimli yeni filmi için kamera karşısına geçen Ata Demirer’in son hali ağızları açık bıraktı. Ünlü oyuncu, 140 kilodan 90 kiloya düşerek tanınmaz hale geldi. Demirer, 50 kilo vermesinin ardındaki ufak sırları hayranlarıyla paylaştı. 

MAGAZİN 17.02.2022, 17:22 18.02.2022, 17:56
Ata Demirer, 50 kilo vermenin formülünü açıkladı 

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ata Demirer, inzivasını bitirerek sinema dünyasına dönmeye hazırlanıyor. “Bursa Bülbülü” isimli yeni filmi için hummalı çalışmalar içinde olan ünlü oyuncu ve komedyen, yeni projesinden ziyade yeni görüntüsüyle şaşkına uğratıyor.  



140 kilodan 90 kiloya indi 

Bir dönem 140 kiloya kadar ulaşan ve fazla kilolu haliyle akıllara kazınan Demirer’in eski halinden eser kalmadı. Ünlü oyuncu, bir yandan film çalışmaları içindeyken diğer yandan da oldukça sıkı bir diyet uyguladı. Yaklaşık bir sene içinde 50 kilo vererek 90 kiloya inen Ata Demirer, yeni halini oluşturmak için neler yaptığını takipçileriyle paylaştı. 



Bol bol yüzdü ve şekeri kesti 

Şekerli içeceklerden, yiyeceklerden, tatlıdan ve abur cuburdan kesinlikle uzak durduğunu söyleyen Ata Demirer, diyet süreci boyunca da sık sık yüzdüğünü kaydetti. 

Yorumlar (0)