Aşkın Nur Yengi'den üzen haber

29 Ekim'de Zonguldak'ta konser vereceği duyurulan Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalandı. Ünlü şarkıcının yerine Gökhan Türkmen sahne alacak.

MAGAZİN 26.10.2021, 22:54 27.10.2021, 12:27
Aşkın Nur Yengi'den üzen haber

Zonguldak’a bağlı Ereğli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında konser verecek olan şarkıcı Aşkın Nur Yengi’nin koronavirüse yakalanması sebebiyle konsere gelemeyeceğini ve ünlü şarkıcının yerine Gökhan Türkmen’in sahneye çıkacağını duyurdu.



Belediye duyurdu

Ereğli Belediyesi tarafından konuya dair olarak gerçekleştirilen yazılı açıklamada, “Ereğli Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Konseri’nde koronavirüs sebebiyle şarkıcı değişikliği yoluna gidildi. İlçede konser vereceği daha evvel duyurulan Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalandı. Konserimizde şarkıcı Gökhan Türkmen sahne alacak.” ifadelerine yer verildi.

Sahne Türkmen'in

Yeni program doğrultusunda konseri saat 19.30 sıralarında şarkıcı Türkmen verecek. 'Cumhuriyet Yürüyüşü'nün saatinde de değişikliğe gidildi. 'Fener Alayı' için yürüyüşün saat 18.00 sularında Bağlık Karakolu önünden start alacağı öğrenildi. İlçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şarkıcı Yengi’ye geçmiş olsun temennilerini iletti.

Yorumlar (0)