Aşılamada yeni dönem: Sanat dünyasının ünlü isimleri aşı sırasında 

Aşılama programı kapsamında dizi, film ekipleri, müzisyenler ve oyuncular dahil olmak üzere sanat dünyası aşılanmaya başladı. Ünlü isimler sabah erkenden aşı sırasına girdi. 

MAGAZİN 10.06.2021, 10:25
Aşılamada yeni dönem: Sanat dünyasının ünlü isimleri aşı sırasında 

Fahrettin Koca’nın günler öncesinde duyurduğu “sanat dünyasının aşılanması” süreci başladı. Sosyal medyadan duyurulan süreç ile birlikte aşılama programında yeni bir döneme geçiş yapılmış oluyor. Dizi, film ve tiyatro prodüksiyon ekipleri, oyuncular, şarkıcılar, müzisyenler ve sanat camiasında olan herkes bu süreçte aşı olabilecek.

Fahrettin Koca’nın duyurusunun ardından pek çok sanatçı, aile hekimleri ve hastanelerden aşı randevusu almaya başladı. Dün sabah saatlerinden bu yana pek çok sanatçı ve oyuncunun aşı sırasına girdiği görüldü. 



Sosyal medyadan mesaj verdiler

Aşılama sırasında ya da sonrasında çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü isimler, “aşınızı olun” çağrısında bulundu. 



Merve Özbey: “Çok şükür aşımı olabildim. Bunda süredir canla başla çalışan Fahrettin Koca’ya ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederim. Umarım herkes bir an önce aşı olur.”



Gülşen: “Müzisyen kimliğimin sunduğu imkan ile aşımı olduk. Darısı tüm arkadaşlarımızın, halkımızın ve dünyanın başına. Umuyorum ki ışığı gördük ve bu zor günler kısa sürede sonlanacak.”



Bengü: “Hamilelerin de aşı olması çok önemli. Ben aşımı oldum. Siz de hamilelikte üçüncü ayı geride bıraktıktan sonra aşı olabilirsiniz.” 

Yorumlar (0)