Arıza dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan’ı evlendirdiler!

Hakan Muhafız dizisinin iki sezonunda başrol oynadıktan sonra Zemheri ve son olarak Arıza dizisiyle izleyici karşısına çıkan Ayça Ayşin Turan, kendini internette aratınca şoke edici bir şeyle karşılaştı. İnternette 2020 yılında biriyle evlendiğini yazdığını gören Turan, sosyal medyasında konuyu tiye alarak esprili paylaşım yaptı.

MAGAZİN 13.04.2021, 16:06 14.04.2021, 09:27
Arıza dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan’ı evlendirdiler!

Son olarak geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden ve büyük bir ilgi gören ‘Arıza’ dizisinde Toılga Sarıtaş, Olgun Toker ve Ahmet Mümtaz Taylan ile beraber rol alan Ayça Ayşin Turan, internette kendini arattı. Dizice canlandırdığı ‘Halide’ karakteriyle oldukça ilgi gören Turan, internette kendi hakkında gördüğü yanlış bilgi karşısında neye uğradığını şaşırdı. Kendi hakkındaki bilgilere bakan Turan, bilgiler arasında 2020 yılında evlendiği bilgisine denk geldi. 



İnternetin hatasını tiye aldı

İnternette yer alan bilgilere göre Turan, Pakistanlı aktris Iqra Aziz ile evli olarak yazıldı. Yapılan hayatı tiye alarak sosyal medya hesabının hikaye bölümünde paylaşım yapan Ayça Ayşin Turan, ‘evlenmişim ya ben’ diye bir notu da paylaşımının altına ekledi. Yapılan hatanın hala değişmediği gözlemlenirken, Iqra Aziz’İn ise ise oyun yazarı ve sunucu Yasir Hussain ile 2019 yılından bu yana evli olduğu görülüyor.



İlk dizisi 2011 yılında Dinle Sevgili oldu

25 Ekim 1992 tarihinde doğan Ayça Ayşin Turan, Sinpo’ta dünyaya geldi. 2011 yılında oyunculuğa başlayan Turan, ilk olarak ‘Dinle Sevgili’ adlı dizide rol aldı. Dizide canlandırdığı ‘Gülfem’ rolüyle tanınan Turan, 2014 yılında rol aldığı ‘Karagül’ dizisindeki ‘Ada’ karakteriyle kitlesini arttırdı. Daha sonra ‘Sevimli Tehlikeli’ filmiyle sinemaya da adım atan Turan, dijital platformda yayınlanan ‘Hakan Muhafız’ dizisinin ilk iki sezonunda başrol oyuncusu oldu. Meryem, Altınsoylar ve Zehmeri dizileriyle sevenleriyle buluşan Turan, son olarak Tolga Sarıtaş ile başrolde oynadığı ‘Arıza’ dizisinde ‘Halide’ karakterini canlandırdı. 


 

Yorumlar (0)