Amber Heard ve Johnny Depp'in ses kayıtları şiddeti ortaya çıkardı!

Amber Heard ve Johnny Depp, çifti olaylı bir şekilde boşanmıştı. Karşılıklı fiziksel şiddet gördüklerini iddia eden ikilinin ses kayıtları ortaya çıktı.

MAGAZİN 03.02.2020, 14:52 03.02.2020, 15:03
Amber Heard ve Johnny Depp'in ses kayıtları şiddeti ortaya çıkardı!

2015 yılında evlenen Johnny Depp ve Amber Heard, 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Amber Heard, evlilikleri süresince Depp'ten şiddet gördüğünü iddia ederek, 7 milyon dolarlık bir tazminat karşılığında boşanmaya anlaşmıştı.

Fakat 2017'deki boşanma davasının ardından ikilinin arasındaki gerginlik devam etmiş, Depp, asıl şiddet görenin kendisi olduğunu iddia ederek, suçlamaları reddedip, karşı dava açmıştı.

Dün ABD basınında yayınlanan ses kayıtları ise şiddet tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

Ortaya çıkan ses kayıtlarında Amber Heard'ün Johnny Depp'e "Suratına daha sert bir tokat atmadığım için üzgünüm ama sana yumruk atmadım, sadece tokat attım. Gayet iyisin, yumruk atmadım sadece vurdum" diyor.

Olaydan sonra evden çıktığını ima eden Depp'in ise "Evet dün gece gittim. Dürüst olmak gerekirse daha fazla fiziksel şiddet, daha fazla fiziksel istismar olması fikrine bile katlanamadım. Çünkü devam etseydik, bu kötü olurdu. Ve bebeğim, bunu sana daha önce de söyledim. Ödüm kopuyor, şu anda resmen bir suç mahallindeyiz" şeklinde konuşuyor.

Depp'in sözleri üzerine sinirlenen Heard'ün, "Tam bir bebek gibi davranıyorsun. Büyü artık" diyerek, ardından "Bir daha fiziksel şiddet yapmayacağıma söz veremem. Bazen o kadar sinirleniyorum ki kendimi kaybediyorum" dediği duyuluyor.

Ortaya çıkan ses kayıtları sonrası sessizliğini korumaya devam eden Heard ve Depp'in nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu.
 

Yorumlar (0)