Alişan'ın sahne aldığı aşiret düğününde 4 kilo altın takılan gelin ayakta duramadı

Dün akşam Şanlıurfa’da yapılan Özdiker ve İzol ailelerinin düğününde gelin Aslı Özdiker'e tam 4 kilogram ağırlığında altın takı takıldı. Binlerce davetlinin katıldığı ve dolarların havada uçuştuğu düğün merasiminde şarkıcı Alişan da sahne aldı.

MAGAZİN 07.10.2023, 16:37 09.10.2023, 09:16
Alişan'ın sahne aldığı aşiret düğününde 4 kilo altın takılan gelin ayakta duramadı

Şanlıurfa'da İzol aşiretinin kanaat önderi ve iş adamı Cihan İzol'un avukat oğlu Ferman İzol ile iş insanı Celal Özdiker'in kızı mimar Aslı Özdiker, hayatlarını birleştirdi. Alişan'ın sahne aldığı çiftin düğününde gelinine tam 4 kilo altın takıldı.

Orkestra seyyar döviz bürosuna dönüştü

Genö, çiftin düğününe İzol aşiret lideri AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol ile bölgedeki diğer aşiretlerden ileri gelenlerinin de aralarında olduğu binlerce kişi katıldı. Düğünde sevilen şarkıcı Alişan ile sıra gecesi ekibi sahne alırken, misafirler gelin ve damadın başında toplanarak para saçtı. Görevliler, atılan paraları toplayarak deste haline getirdiler. Çiftin ailesi yanlarında getirdikleri bir sandığa altınları doldurdu. Cebinde doları kalmayanlar ise Türk lirası vererek görevlilerden saçtıkları doları geri satın aldı. Orkestra görevlisi düğünde adeta seyyar döviz bürosu gibiydi.

Gelin altınları taşımakta zorlandı

Gelin Aslı Özdiker'e, düğünde 4 kilogram ağırlığında onlarca cumhuriyet altını, bilezik, altın kemer ve gerdanlık kolye takıldı. Halay çekmeye kalkan gelin, altınları taşımakta zorlanınca kısa bir süre sonra oturmak durumunda kaldı. Diğer yandan düğüne katılan misafirlerin altınları da dikkat çekti.

Yorumlar (0)