Adriana Lima’nın hamile kıyafeti, sosyal medyada gündem oldu

Üçüncü çocuğunun doğumuna gün sayan Adriana Lima, 75’inci Cannes Film Festivali’nde giydiği hamile kıyafeti ile gündem oldu. 

MAGAZİN 27.05.2022, 15:23 29.05.2022, 09:20
Adriana Lima’nın hamile kıyafeti, sosyal medyada gündem oldu

40 yaşındaki ünlü manken, bu sene 75’incisi gerçekleştirilen Cannes Film Festivali’ne sevgilisi Andre Lemmers ile katıldı. Kırmızı halıya ayak bastığı anda ilgi odağı olmayı başaran Adriana Lima, doğumuna az bir süre kala giydiği dekolteli kıyafet ile dikkat çekti. 

Dekolteli hamile kıyafeti, basın mensuplarının ilgi odağı oldu

‘Elvis’ filminin galasına katılan dünyaca ünlü model ve Andre Lemmers, basın mensuplarına romantik pozlar vererek katılımcıları selamladı. Adriana Lima’nın giydiği dekolteli hamile kıyafeti ise sosyal medyada gündem oldu. Binlerce yorumun yapıldığı kıyafet, Lima hayranları tarafından beğeniyle karşılandı. 

2 sene önce gözyaşları içinde podyumlara veda etmişti

Victoria’s Secret defileleriyle ününe ün katan Adriana Lima, 2020 yılında gözyaşları içinde yaptığı açıklamada emekliliğini duyurmuştu. 1981 doğumlu Brezilya manken, 2009-2016 yılları arasında Marko Jaric ile birliktelik yaşamıştı. Adriana Lima’nın bu evlilikten Valentina Lima Jaric ve Sienna Lima Jaric adında 2 çocuğu bulunuyor. 



Yorumlar (1)
Dılek 2 yıl önce
Tehsırcılık ıtıcı