Milli Piyangoda küçük rakamlar daha çok çıkıyor!

Milli Piyango’da yılbaşı heyecanı sürüyor. Bu yılbaşında büyük ikramiye 80 milyon TL olarak belirlendi. Çekilişte toplam 436 milyon 540 bin TL dağıtılacak. Peki, milli piyango tarihinde en çok çıkan rakamlar nelerdir? Çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları bu sene ne kadar?

YAŞAM 12.12.2019, 12:35 12.12.2019, 13:47
Milli Piyangoda küçük rakamlar daha çok çıkıyor!

Milli piyango biletlerinin fiyatları ise tam bilette 80 TL, yarım bilette 40 TL, çeyrek bilette 20 TL şeklinde satılıyor.

Peki, en çok hangi rakamlar piyangoda çıkıyor?

Tablo, Milli Piyango İradesi’nin çekiliş sonuçlarında şimdiye kadar fanuslardan çıkan şanslı numaraların sıklığının ne olduğunu gösteriyor.

Tablodan anlaşılacağı üzere piyangoda en çok çıkan rakam 1 olup ve en az çıkan rakam 8. Bununla birlikte rakamların arasında marjinal bir uzaklık yok ancak çıkan rakamların sıklıkları arasında küçükten büyüğe oluşu oldukça dikkat çekici… Talihli rakamlarda 1 ve 2’ ye daha çok rastlanırken, 9 ve 8’e daha az rastlanıyor.

Vatandaş, Nimet Abla bayileri önünde uzun sıralar oluşturuyor

Vatandaş bilet almak için "Nimet Abla" bayilerinin önünde sıraya giriyor. Vatandaş, Nimet Abla'dan alınan biletlerin uğurlu olacağına ve piyangoda çıktığına inanıyor.

Yorumlar (0)