İzmir’deki korkunç cinayetin zanlısı yakalandı

İzmir'in Foça ilçesinde, geçtiğimiz hafta cuma günü tartıştığı bir kişinin başına demirle vurarak öldüren ve daha sonra kaçan şüpheli, İzmir’in Menderes ilçesindeki babasının evinde saklanırken yakalandı.

YAŞAM 04.07.2021, 08:50 05.07.2021, 10:09
İzmir’deki korkunç cinayetin zanlısı yakalandı

Geçtiğimiz hafta cuma günü gece saatlerinde Küçükdeniz Sahil Sokağı’nda yaşanan olayda, iddiaya göre 22 yaşındaki Harun S. ile 30 yaşındaki Hüseyin Demirci, henüz belirlenemeyen bir nedenle sokakta tartışmaya başladı. 

Tartışma kavgaya dönüştü

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde 22 yaşındaki Harun S., elinde bulunan demir profille 30 yaşındaki Hüseyin Demirci'nin kafasına vurdu ve daha sonra olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisinde yere yığılan Hüseyin Demirci'yi gören çevredikler, hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk incelemelerde talihsiz adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Hüseyin Demirci'nin cansız bedeni incelemelerden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

Suç aleti denizden çıktı

Olaydan sonra Harun S. kayıplara karışırken, polis ekipleri ise zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Öte yandan şüphelinin cinayette kullandığı belirtilen suç aleti demir profili, denize attığı belirlendi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği Polis Kurbağa Adamlar ekibinin aramaları neticesinde cinayette kullanılan suç aleti demir profili denizden çıkarıldı.

Baba evinde saklanıyordu

Polis ekiplerinin geniş çaplı soruşturması ve çalışmaları neticesinde cinayet şüphelisi Harun S.’nin, İzmir’in Menderes ilçesindeki babasının evinde saklandığı bilgisine ulaşıldı. Hemen harekete geçen polis ekipleri Harun S.’yi saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı. 

Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürlen cinayet zanlısının, işlemleri tamamlandıktan sonra adliye sevk edileceği aktarıldı.

Yorumlar (0)