Bursa’daki kadın cinayetinin sebebini duyan kulaklarına inanamadı

Bursa’da nişanlısından ayrılmak isteyen kadın, bıçaklanarak öldürüldü. Nişanlısını öldürdükten sonra müstakbel kayınvalidesini de ağır yaralayan erkek, otomobiliyle kaçarken Sakarya’da kaza yaptı ve bu şekilde olay yerinde yakalandı. Katil zanlısının ifadesi ise duyanları hayrete düşürdü. Zanlı, nişanlılık döneminde aldığı hediyelerin geri verilmediğini belirterek nişanlısını bıçakladığını dile getirdi. 

YAŞAM 10.03.2022, 13:59 11.03.2022, 10:30
Bursa’daki kadın cinayetinin sebebini duyan kulaklarına inanamadı

Dün akşam saatlerinde Bursa’nın Kestel ilçesine bağlı Vanimehmet Mahallesi’nde meydana gelen olayda 23 yaşındaki Oktay H., kendisinden ayrılmak isteyen 24 yaşındaki nişanlısı Asya Pınar Ü.’nün evine geldi. Bir süre konuşan çift sonrasında tartışmaya başladı. Oktay H., mutfaktan aldığı bıçak ile Asya Pınar’ı defalarca bıçakladı. O sırada kendisini engellemeye çalışan kayınvalidesi İfakat E.’yi de karnından bıçakladı. Anne ve kız, kanlar içinde yere yığıldı.



Kadınları kanlar içerisinde bırakıp aracıyla kaçtı

Oktay H., olay sonrasında 38 ABA 203 plakalı otomobiliyle olay yerinden hızla ayrıldı. Komşuların ihbarı üzerine eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Asya Pınar Ü.’nün olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ağır yaralanan anne ise Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri soruşturma başlattı. 



Polis, katil zanlısının çevre illere kaçacağını tahmin etti

Şüphelinin çevre illere kaçacağını tahmin eden polis ekipleri, pek çok ilin emniyet müdürlüklerini bilgilendirdi. Olay tam da polisin tahmin ettiği gibi oldu. Otomobili plakadan takip eden polis, Oktay H.’nin Sakarya’ya doğru yol aldığını tespit etti. Bunun üzerine Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Gökgöz bölgesinde kontrol noktası oluşturuldu. 



Kontrol noktasındaki polisleri görünce kaza yaptı

Oktay H. ve arkadaşı Alican V. seyir halinde iken kontrol ekiplerini görünce panikleyerek N.T. yönetimindeki bir ticari taksiye çarptı. Kazada katil zanlısı ve arkadaşı yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Geyve Devlet Hastanesi’nde ilk müdahaleleri yapılan şahıslar daha sonra Bursa’ya sevk edildi. Katil zanlısının emniyetteki ilk ifadesi ise kan dondurdu. Oktay H., nişanlısıyla anlaşamadıklarını ve ayrılmak istediklerini ancak Asya Pınar isimli kadının hediyeleri geri vermediğini ifade etti. Birkaç hediye, genç bir kadının hayatına mal oldu.

Yorumlar (0)