Afyonkarahisar'daki baba, öz kızını sokak ortasında boğazından bıçakladı

Afyonkarahisar'a bağlı Sandıklı ilçesinde 16 yaşındaki kızını sokak ortasında bıçakla boğazından yaralayan adam, o sırada olay mahallinden geçmekte olan güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Yaralanan talihsiz kız, jandarmanın olay mahalline çağırdığı ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

YAŞAM 10.02.2021, 21:28 11.02.2021, 15:48
Afyonkarahisar'daki baba, öz kızını sokak ortasında boğazından bıçakladı

Korkunç olay, Sandıklı ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde vuku buldu. Aktarılan bilgilere göre, öğle saatlerinde Oktay U., an itibarıyla belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı 16 yaşındaki kızı H.U'yu boyun bölgesinden bıçakladı. Bir anda kanlar içinde kalan talihsiz kız, bir apartmanın girişine sığınarak yardım talep etti. 

Bu esnada olay mahallinden geçmekte olan jandarma ekipleri, ivedilikle olaya müdahil oldu. Jandarma ekiplerini görünce kaçmaya başlayan Oktay U., kısa bir süre içerisinde yakalandı. 

Güvenlik güçleri, kızını boğazından bıçaklayan babayı yakaladıktan sonra olay bölgesine sağlık ekiplerini yönlendirdi. İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık ekipleri, H.U.’ya gerçekleştirdikleri ilk müdahalenin akabinde genç kızı ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesi'ne nakletti. 



Ameliyata alındı

Genç kız hastanede operasyona alınırken, baba Oktay U.’nun ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.



Yorumlar (0)