Trabzonspor'un genç oyuncusu Ajax yolunda!

İddialara göre Hollanda ekibi Ajax, Trabzonspor'un 19 yaşındaki stoperi Ahmetcan Kaplan için 10 milyon euroyu gözden çıkardı. Ajax'ın, genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öne sürüldü.

SPOR 10.08.2022, 14:57 11.08.2022, 08:53 Hakan Öksüz
Trabzonspor'un genç oyuncusu Ajax yolunda!

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play off turunda oynamaya hak kazandı. 2022-2023 sezonunun ilk maçında İstanbulspor'u 2-0 yenen bordo mavililer, cuma günü sahasında Hatayspor'u konuk edecek. 16 Ağustos Salı günü Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu fikstürden galibiyetlerle ayrılmak istiyor.

Bordo mavililerin yeni sezon kadrosu şekilleniyor

Yeni sezonda ligde ve Avrupa kupalarında yarışacak güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen bordo mavililer, bir taraftan da oyuncu satışlarıyla kasasını dolduruyor. Berat Özdemir'i 2,44 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan takımı Ettifaq FC'ye gönderen Trabzonspor, bir başka genç oyuncusunu elden çıkarmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'a yüzde 15 pay verilecek

İddialara göre 19 yaşındaki stoper Ahmetcan Kaplan, Hollanda devi Ajax ile anlaşmaya çok yakın. Lisandro Martinez'i 57 milyon euro karşılığında Manchester United'a gönderen Ajax, genç stoperi renklerine bağlamak istiyor. 

Gelecek yıllardaki kadrosunu şimdiden oluşturmayı hedefleyen Hollanda ekibinin, Ahmetcan Kaplan için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı söyleniyor. İddialara göre Ajax, genç futbolcunun sonraki satışlarından Trabzonspor'a yüzde 15 pay verecek. Ahmetcan Kaplan'ın Ajax'a 5 yıllığına imza atacağı konuşuluyor.

Abdullah Avcı: Şu an bizimle!

Berat Özdemir'in takım arkadaşlarına veda ettiği antrenmanda Ahmetcan Kaplan'ın transferiyle ilgili teknik direktör Abdullah Avcı'ya soru yöneltildi. Kesin bir cevap vermek istemeyen Avcı, "Şu an idmanda bizimle çalışıyor." dedi. Trabzonspor ile bir kez lig şampiyonluğu yaşayan genç oyuncu, 2 Süper Kupa kazandı.

Yorumlar (0)