Trump’ın oğlu, Biden’ı hedef aldı: Her şey ortaya çıkacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın malikânesinin FBI ajanları tarafından basılması, gündemdeki yerini koruyor. ABD Başkanı Joe Biden’ın talimatıyla bu durumun yaşandığını öne süren Donald Trump’ın oğlu Eric Trump, “Her şey ortaya çıkacak. Beyaz Saray’ın sistemini çok iyi biliyoruz” dedi. 

DÜNYA 10.08.2022, 15:20 10.08.2022, 15:22
Trump’ın oğlu, Biden’ı hedef aldı: Her şey ortaya çıkacak

Donald Trump Florida’da bulunan malikânesi kısa süre önce FBI ajanları tarafından basılmış ve arama gerçekleştirilmişti. Baskının ardından açıklamalarda bulunan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD Başkanı Joe Biden’in operasyon ile ilgili hiçbir talimat vermediğini duyurdu. Trump’ın oğlu Eric Trump ise bu açıklamayı gerçekçi bulmadı. 

“Bu operasyon Joe Biden talimat vermeden asla gerçekleşemezdi”

Böylesine kritik bir operasyonun Biden’ın onayı olmadan gerçekleşemeyeceğini savunan 38 yaşındaki Eric Trump, “Beyaz Saray’ın sistemini çok iyi biliyoruz. Orada yeterince vakit geçirdim ve işleyişi görme imkânım oldu. Bu operasyon Joe Biden talimat vermeden asla gerçekleşemezdi. Net bir şekilde operasyona onay verdi. Bu konuda hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu. 

“Yaşananlar inanılır gibi değil”

Yaşananların büyük bir skandal olduğunu savunan Eric Trump, “Bu sözlerimi lütfen bir kenara not edin. Bir gün her şey ortaya çıkacak. Bu konuda Joe Biden’in hiçbir bilgisi olmadığını açıklayarak bazı şeyleri örtmeye çalışıyorlar. Yaşananlar inanılır gibi değil. Bir FBI ajanı, ABD Başkanı’nın onay olmadan böyle bir adım atmayı aklının ucundan bile geçirmez. Dünyadaki en meşhur evlerden birine ve belki de dünyanın en popüler insanına baskın düzenlediler. Bu operasyon, Joe Biden’ın imzasını taşıyor. Evimize yönelik bu teşebbüsü asla unutmayacağız ve bunu affetmemiz söz konusu değil” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)