Galatasaray, Adana'dan 3 puanla döndü

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında 3 puanı aldı.

SPOR 26.04.2024, 23:00 Buse Önder
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla döndü

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında ise Galatasaray üstünlüğünü ortaya koydu. Bu galibiyetle Galatasaray, üst üste kazanma rekorunu da bir adım daha ileriye taşımış oldu.

Mücadelenin golleri, Galatasaray'dan Ziyech (55. dakika), Kerem Demirbay (64. dakika) ve Icardi'den (90+1. dakika) geldi. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 93'e çıkararak liderlik konumunu güçlendirdi.

Galatasaray, bu galibiyetle birlikte üst üste kazanma rekorunu da geliştirmiş oldu. Ligde oynadığı son 15 maçı kazanarak dikkat çeken Galatasaray, bu istikrarını sürdürdü.

Fenerbahçe rekoruna ortak oldu

1988-1989 sezonunda 93 puan toplayarak bir sezonda en fazla puanı toplayan takım unvanını elinde bulunduran Fenerbahçe'nin rekoru, Galatasaray'ın bu maç sonrası elde ettiği 93 puana ortak oldu.

Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetirken, yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir üstlendi. Dördüncü hakemlik görevini Burak Şeker yaparken, VAR koltuğunda Portekizli Andre Narciso bulundu. Narciso'ya, AVAR olarak Emre Kargın, Deniz Caner Özaral ve Alper Ulusoy eşlik etti.

Yorumlar (0)