Fenerbahçe'den basına çağrı: 5 yıldızlı logoyu kullanın

Fenerbahçe Spor Kulübü, bu sezondan itibaren kullanmaya başladığı 5 yıldızlı logo ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı. 

SPOR 06.07.2022, 17:05 07.07.2022, 12:35
Fenerbahçe'den basına çağrı: 5 yıldızlı logoyu kullanın

28 şampiyonluğun karşılığı olarak 5 yıldızlı logoyu hayata geçiren Fenerbahçe, basın ve yayın organlarına da çağrıda bulunarak yeni amblemin kullanılmasını istedi. Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, bu seneden itibaren TFF’nin de kuruluş tarihi olan 1923 yılından bugüne dek elde ettiği toplam 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olarak 5 yıldız amblemini hayata geçirmiştir. Tüm basın ve yayın organlarında bu logonun kullanılmasını rica eder, kulübümüzün bu talebine hassasiyetle yaklaşılmasını umarız” ifadelerine yer verildi. 

Fenerbahçe’nin TFF’ye başvurusu cevapsız kaldı

1923 yılından bu yana toplam 28 Türkiye şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonluklarının iadesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuş ancak herhangi bir yanıt alamamıştı. Kısa süre önce TFF başkanlığına seçilen Mehmet Büyükekşi de konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu tartışmanın geçmişe dönük bir husus olduğunu, kendilerinin ise ileriye baktıklarını dile getirmişti.

Yorumlar (0)