Beşiktaş kaleci arayışında: Gikiewicz'e teklif götürdü!

Beşiktaş, yeni sezon için kaleci arayışlarına devam ediyor. Siyaz-beyazlıların, Union Berlin ile yeni sözleşme için anlaşmaya varamadığını açıklayan Rafal Gikiewicz'e teklif götürdüğü iddia edildi.

SPOR 13.05.2020, 16:50 13.05.2020, 16:52
Beşiktaş kaleci arayışında: Gikiewicz'e teklif götürdü!

Beşiktaş, performansıyla hayal kırıklığına yol açan kaleci Loris Karius ile yollarını ayırmasının ardından, yeni sezon için transfer çalışmalarında kaleci bulmaya yoğunlaşmıştı. 

Bir süredir Beşiktaş ile ismi anılan Polonyalı kaleci Rafal Gikiewicz'in, takımı Union Berlin'den ayrılacağı netlik kazandı. 

"Kulübün beni tutmak istediği izlenimini de almamıştım"

Sezon sonunda kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Gikiewicz, Alman ekibiyle yeni kontrat hususunda anlaşma sağlayamadıklarını bildirdi. 

Gikiewicz, ''Para önemli, ancak benim ilk kriterim değil. Zaten beklentilerimi azaltmaya da hazırdım. Ancak bana cevap verilmedi. İlk karşılaşmamdan itibaren kulübün beni tutmak istediği izlenimini de almamıştım.'' açıklamasını yaptı. 

Diğer yandan, Alman haber sitesi "90plus" ise Polonyalı kaleciyi hem İtalya'dan büyük bir kulübün hem de Beşiktaş'ın istediğini kaydetti.

2018 yılında Union Berlin ekibine katılan tecrübeli kaleci, burada 67 mücadelede forma giydi. 67 maçta kalesinde 85 gol gören Gikiewicz, 23 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. 

Yorumlar (0)