Acun Ilıcalı ateş püskürdü: Yalan, iftira!

İl tanıtımlarında belediyelerden farklı oranlarda para aldığı ve MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz'i reyting uğruna kullandığı belirtilen Acun Ilıcalı, hukuki haklarını kullanacağını açıkladı.

MEDYA 03.12.2020, 19:54 04.12.2020, 18:05
Acun Ilıcalı ateş püskürdü: Yalan, iftira!

MasterChef Türkiye yemek programı yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz, kişisel sosyal medyada hesabından paylaştığı küfürlü içeriklerin ortaya çıkmasının akabinde yarışmadan diskalifiye edildi.

Acun Ilıcalı tarafından programdan diskalifiye edildiği duyurulan Uğur Yılmaz Deniz'ın tekrardan ekranlara çıkarılması, tartışmalara sebep oldu.

Reyting uğruna Uğur Yılmaz Deniz'in tekrardan televizyon ekranlarına çıkarıldığı iddiaları öne sürüldü.

Gazeteci yazar Deniz Zeyrek ise Acun Ilıcalı'ya ilişkin bambaşka bir iddia ortaya attı.

Parti ayrımı yaptığı iddiası

Deniz Zeyrek, Acun Ilıcalı'nın AK Partili ve CHP'li belediyeler ile gerçekleştirdiği anlaşmalarda farklı ücretler talep ettiğini yazdı.

Deniz Zeyrek, Acun Ilıcalı'nın bir belediyeden 340 bin TL talep ederken; diğer bir belediyeden 600 bin TL talep ettiğini iddia etti.

Acun Ilıcalı, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hakkındaki iddialara sert bir dille cevap verdi ve hukuki haklarını kullanacağını açıkladı.

"Yalan, iftira"

Acun Ilıcalı, konu ile ilgili yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi:

"'Diskalifiyenin ardından 10 gün daha çekim gerçekleştirdiniz.'. Yalan! 'Canlı yayın esnasında elediniz.'. Yalan! MasterChef Türkiye'de çekimler tamamlandıktan birkaç gün sonra izleyiciyl buluşuyor, naklen yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu gayet iyi bilir.

'Diskalifiyeyi olayını reyting malzemesi yaptınız.'. Yalan! Yayında meydana gelen diskalifiye anını reyting malzemesi olarak kullanmadık. Tam tersine, yayında kendini ifade etmesini sağladık ki kalıcı hasar görmesin. Uğur bu düşüncemizin farkında ve bizzat gelip bana teşekkür etti.

'Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, farklı ücretler talep ediyorsunuz.'. İftira! Hiçbir zaman belediye ayrımı gözetmedik. Bir yazıya 3 yalan ve 1 iftara sığdırabilmek cidden önemli bir başarı, tebrik ediyorum. Tabii inandırabiliyorsan...

Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanıyor olacağız. Siz nefretinizi kusmayı sürdürün, biz çalışmayı sürdüreceğiz. Sevenlerimize de belirtmek isterim ki, bir genç çok önceden yaptığı hataları sebebiyle toplum tarafından linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca peşinden gelecek olan mağduriyetin önüne geçtik.

Bunu sağlamak yaşadığımız iftira kampanyasına değer. Sevgiler..."

Yorumlar (0)