Sonuncu ameliyatım olacak demişti, yeniden ameliyat oldu

Yaşadığı sağlık sorunları yüzünden konserlerini iptal etmek zorunda kalan Murat Dalkılıç, 9’uncu kez ameliyat olacağını açıklamıştı. Günlerdir göremediğimiz ünlü şarkıcı ilk kez görüntülendi. Sosyal medya kullanıcılarından kimisi Dalkılıç’ı estetik operasyonlara doymayan Michael Jackson'a benzetirken kimisi de sanatçıdan bu operasyonlara bir son vermesini istedi.

MAGAZİN 29.04.2024, 14:19 Melina Ay
Sonuncu ameliyatım olacak demişti, yeniden ameliyat oldu

Uzun zamandır yeni bir parçayı piyasaya sürmese de popülerliğini kaybetmeyen ünlü şarkıcı kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 2019 yılının Aralık ayında bir programa konuk olan Murat Dalkılıç burnundaki kemiklerin doğuştan dışarıya yöneldiğini anlatarak ilkokul yıllarından beri sağlık sorunu yaşadığından bahsetmişti. Ünlü şarkıcı programda yaptığı açıklamalarda, “Estetik yaptırdım, hatta yedi kez. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, hayatımın en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum” ifadelerine yer vermişti.

Konserler iptal

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında yayınladığı videoyu izleyenler şarkıcının durumunun iyi olmadığını düşündü. Daha sonra yeni bir açıklama yaparak konuşulanların doğru olduğunu bildiren Dalkılıç, sağlık sorunları yüzünden tüm konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını açıkladı. 9’uncu kez burun ameliyatı olan Murat Dalkılıç açıklamaların ardından ilk kez görüntülendi. Ortaya çıkan şarkıcıyı görenler direkt Dalkılıç'ın burnuna odaklandı.

Son haline gelen yorumlar

"Michael Jackson burnu yaptırmıştı"

"Eyvah eyvah ne hale gelmiş"

"Merve'nin ahı"

"Ne burunmuş arkadaş toplanmıyor"

Yorumlar (0)