Sürdürülebilir festival Festtogether, yeni yılda da evlerde!

Türkiye’deki ilk sürdürülebilir müzik festivali olarak gerçekleştirilen ve Mayıs ayında da ihtiyaçlara destek amacıyla düzenlenen Festtogether, yeni yılda da evlerde festival severlerle buluşacak. 2-3 Ocak’ta düzenlenecek festivalde kültür sanat alanına destek verilmesi amaçlanıyor.

KÜLTÜR-SANAT 30.12.2020, 17:19 31.12.2020, 17:07
Sürdürülebilir festival Festtogether, yeni yılda da evlerde!

Daha önce 9 Mayıs’ta da çevrimiçi olarak evlerden takip edilen ve Türkiye’de yapılan ilk sürdürülebilir müzik festivali olarak bilinen Festtogether, yeni yılda da 2-3 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Mayıs ayında festival, Koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkan ihtiyaçlara destek olmak amacıyla gerçekleşmişti.

Pandemi sürecinde en çok zarar veren sektörlerden bir tanesi, kuşkusuz kültür-sanat dünyası. Müziğin birleştirici gücü adına düzenlenecek festival, kültür sanat sektörüne destek verilmesi amacıyla bir kez daha gerçekleşecek. 

Cem Yılmaz v e Ezhel’de 60 Dakika etkinliği

2 Ocak Cumartesi günü NetD ve YouTube’dan canlı olarak takip edilebilecek olan festivale; Demet Evgar, Defne Kayalar, Gökçe Bahadır, Hayal Köseoğlu, Pınar Deniz, Salih Bademci, Naz Çağla Irmak, Kalben, Can Baydar, Karsu, Nilipek, Bğyük Ev Ablukada, Son Feci Bisiklet, Jabbar, Can Bonomo ve Giovanni Guidetti gibi isimler katılacak. 



3 Ocak Pazar günü ise Festtogether web sitesinden bilet alarak izlenebilecek özel etkinlikler olacak. RedBull’un düzenlediği ‘Mokteyller Atölyesi’ nde, kokteyl tarifleri verilecek. Komedyen Cem Yılmaz’ın ve müzisyen Ezhel’in katılacağı ’60 Dakika’ etkinliğine de bilet alınarak katılabilinecek.
Festival biletleri ‘mobilet’ üzerinden alınabilirken, ‘Bir kira bir sahne’ web sitesinden de zor dönemden geçen kültür-sanat mekanları bulunabiliyor.

Yorumlar (0)