Oğan desteklediği adayı bugün, Özdağ ise yarın açıklayacak!

Cumhurbaşkanı Seçimi'nde aldığı oy oranı ile dikkat çeken Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, ikinci turda hangi adayı destekleyeceğini bugün açıklayacak. İttifakın dağıldığını kaydeden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise kendi kararlarını yarın açıklayacaklarını bildirdi. Oğan'ın ve Zafer Partisi'nin farklı zamanlarda açıklama yapacak olması, "aynı adayı desteklemedikleri" iddiasını güçlendirdi.

GÜNDEM 22.05.2023, 12:54 22.05.2023, 17:54 Hakan Öksüz
Oğan desteklediği adayı bugün, Özdağ ise yarın açıklayacak!

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren Sinan Oğan, aldığı yüzde 5.17'lik oy oranıyla dikkatleri üzerine çekti. Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Sinan Oğan, hangi adayı destekleyeceğini bugün saat 17.00'de açıklayacağı kaydedildi.

Zafer Partisi, destekleyeceği adayı yarın açıklayacak

Bir televizyon kanalının yayınına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ata İttifakı'nın dağıldığını bildirdi. Özdağ, partilerinin ikinci turda hangi adayı destekleyeceğini yarın açıklayacaklarını belirtti. Zafer Partisi, söz konusu açıklamanın yarın saat 11.00'de duyurulacağını bildirdi.

Oğan: "Ümit Bey ile kararımız aynı olmak zorunda değil"

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylarıyla görüşen Oğan ile Özdağ, bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmıştı. Gazeteci İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulunan Sinan Oğan, "Ümit Bey ile kararımız aynı olmak zorunda değil. Bazı konularda farklı düşünsek bile istişare ediyoruz. Aramızda sıkıntı yok. Dostluğumuz var. Bununla birlikte aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz." dedi.

Yorumlar (0)