Görenleri şaşkına çeviren olay: Otomobiliyle merdivenlerden indi

Küçükçekmece’de seyir halinde bir otomobilin sürücüsü metrobüsten inen kişilerin yürüdüğü merdivenden aracıyla indi. Sürücünün kaldırımda yer alan bir motosiklet sebebiyle yoluna gidemedi. Kaldırımda duran motosikletin kenara çekilmesiyle beraber araç sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi olay yerini terk etti. Meydana gelen bu ilginç olay ise anbean kameraya yansıdı.

GÜNDEM 12.05.2022, 10:18 12.05.2022, 15:53
Görenleri şaşkına çeviren olay: Otomobiliyle merdivenlerden indi

Yaşanan olay, geride kalan hafta Küçükçekmece’ye bağlı Yeşilova Mahallesi 2605 Sokak'ta meydana geldi. Sokakta otomobiliyle seyir halinde olan ve ismi bilinmeyen bir sürücü, caddenin bitiminde yayaların kullandığı merdivenleri görünce kısa bir zaman bekledi. Daha sonra sürücü, insanların kullandığı merdivenlerden geçebileceğini düşünerek aracını o alana sürdü. O esnada merdivenlerden inen veya çıkan bir kişi ise gördüğü manzara karşısında şaşkınlığa uğrayarak, kenara çekildi.

Kaldırımda duran motoru görünce sinirlendi

Otomobil sürücüsü kişi merdivenlerden aracıyla indikten sonra kaldırımda park edilmiş olarak duran bulunan bir motosikleti fark edince arabasından indi. Araç sürücüsü, olanları fark ederek dışarıya gelen esnaflara “Bu motorun burada ne işi var? Ben yoluma devam edemiyorum?” diyerek kızdı. Esnafların sürücüyü sakinleştirmesi sonrasında aracına gönderildi ve yoluna devam etti.

“Yaya yolundan indi, bize hakaret etti”

Yaşanan olay esnasında orada olanlara şahit olan Tarık Kavunluk,” O anda tezgahtaydım. Şırdanların yerini düzeltiyordum. Sonra birden bir ses geldi. Dedim ki eyvah kesin bir şey oldu. Araç şu gördüğünüz merdivenlerden aşağıya indi. Dükkanımızın önünde motorumuz duruyor. Yani normal olarak bizde motorumuzu kenara alalım dedik. Adam aracından inerek bize hakaret etmeye başladı. Diyor ki motoru neden buraya koydunuz. Ben yoluma devam edemiyorum. Bir durum mu var arkadaşım diye sordum arabasından indirdikten sonra polise haber verdim. Polis ihbar üzerine olay yerine geldi. Bu kişide annesini yanına çağırdı. Sonra da hiçbir şey yapmamış gibi arabalarına binip basıp gittiler” şeklinde ifade etti.

Otomobilin yaya merdivenlerinden aşağı inmesi, çevredekilerin aracı fark etmesiyle beraber olay yerinden kaçışması ve herhangi bir şey yaşanmamış gibi orayı terk etmesi, o alanda yer alan bir dükkânın güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Yorumlar (0)