CHP’li Çeviköz açıkladı: Aday ne zaman belli olacak?

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim tarihinin 14 Mayıs olarak işaret edilmesinin sonrasında 6'lı masadan adayın duyurulması bekleniyor. Cumhurbaşkanı adayı konusunda açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, “Aday muhtemelen şubat ayı içerisine duyurulacaktır” dedi.

GÜNDEM 20.01.2023, 14:38 20.01.2023, 17:00
CHP’li Çeviköz açıkladı: Aday ne zaman belli olacak?

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1950 senesinde 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçim gününe değinerek, 2023 yılı seçimlerinin aynı tarihte olacağını işaret etmişti. Bu açıklamanın ardından gözler Altılı Masa’dan gelecek açıklamaya döndü.

Cumhurbaşkanı adayı açıklanacak

Gelecek Partisi, DEVA partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, İYİ Parti ve CHP’nin bulunduğu altılı masanın cumhurbaşkanı adayını duyurması beklenirken konu ile ilgili CHP'li Ünal Çeviköz'den bir açıklama yapıldı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Çeviköz adayın açıklanması için kısa bir süre kaldığını ifade ederek, "Başkan adayının açıklanması muhtemelen şubat dönemi içerisinde olacaktır" dedi.

Dün Uysal ve Davutoğlu’na ziyarette bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in liderler turunda bugün de Kemal Kılıçdaroğlu var.

Yorumlar (0)