Boğulmanın eşiğinden döndü! Kocaeli’nde korku dolu anlar

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde arkadaşıyla birlikte denize giren 19 yaşındaki Adem T., bir süre sonra gözden kayboldu. Cankurtaranlar tarafından bulunarak boğulmaktan son anda kurtulan ve tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

GÜNDEM 17.06.2022, 08:49 17.06.2022, 12:26
Boğulmanın eşiğinden döndü! Kocaeli’nde korku dolu anlar

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saatlerinde Darıca Millet Bahçesi’nde yaşandı. Denize girmek için arkadaşı Ö.Y.A. ile birlikte bölgeye gelen Adem T., bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşıyla birlikte denize giren ve uzun süre kendisini göremeyen Ö.Y.A. panikleyerek, bölgedeki vatandaşlardan yardım istedi. 

Hayati tehlikesi devam ediyor

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye cankurtaranlar, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede Adem T.’yi bulan cankurtaranlar, genci denizden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kalp mesajı ve suni teneffüs eşliğinde olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 19 yaşındaki Adem T. ardından ambulansa bindirilerek Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Boğulmanın eşiğinden dönen gencin tedavisinin sürdüğü, hayati tehlikesinin ise devam ettiği bildirildi.



Yorumlar (0)