5 kişinin katil zanlıları yakalandı

Erzurum'da 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgaya dair aranan 2 şüpheli yakalandı.

GÜNDEM 31.05.2020, 16:50
5 kişinin katil zanlıları yakalandı

Erzurum ilinin Çat ilçesinde Güneş ile Yıldız aileleri arasında çıkan kavgada silahlar kullanılmış ve 4'ü Güneş ailesinden, biri de Yıldız ailesinden olmak üzere 5 kişi yaşamını yitirmişti. Silahlı kavgayla ilgili olarak aranan iki zanlı jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erzurum'un Çat ilçesi Köseler Mahallesi'nde Güneş ile Yıldız aileleri arasında çıkan silahlı kavganın ardından B. Yıldız ile İ. Yıldız'ın yakalanması için gece boyunca operasyon yürüttü.

Katil zanlıları, gece görüşlü ve termal kamera bulunan helikopterlerin desteğiyle olay yerine 10 kilometre uzaklıkta yer alan Göbekören Mahallesi yakınlarındaki dağlık arazide yakalandılar.

Zanlılar, Çat İlçe Jandarma Komutanlığına götürülerek ifadeleri alınmaya başlandı. Şüpheliler için daha sonra adli süreç başlayacak.

Erzurum Güneş ailesi Yıldız ailesi silahlı kavga 5 ölü

Erzurum'da 5 kişinin öldüğü kavga

Erzurum'un Çat ileçsine bağlı Köseler Mahallesi'nde aralarında husumet bulunduğu belirtilen Güneş ile Yıldız aileleri arasında kavga yaşanmış, kavgada kullanılan silahlardan çıkan mermiler Yıldız ailesinden Sıddık Yıldız, Sinan Yıldız, Sedrettin Yıldız'ın olay yerinde hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Güneş ailesinden Hasan Güneş de olay yerinde hayatını kaybederken, Baki Güneş ise hastanede yaşamını yitirmişti.

Çat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından silahlı kavganın yaşandığı bölgede yapılan aramalarda 3 tabanca bulunmuştu.

Yorumlar (0)