24 ilde büyük operasyon! Yüzlerce şüpheli için harekete geçildi

Türkiye genelindeki suç örgütleri ve bu örgütlere silah temin eden gruplara yönelik 24 ilde eş zamanlı ‘Tümör Operasyonu’ başlatıldı. 

GÜNDEM 01.07.2022, 09:18 01.07.2022, 09:25
24 ilde büyük operasyon! Yüzlerce şüpheli için harekete geçildi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı’nın ortak çalışmasıyla toplam 24 ilde büyük bir operasyon başlatıldı. Ülke genelinde faaliyet gösteren toplam 9 organize suç örgütü için harekete geçen ekipler, bu örgütlere silah temin eden suç gruplarına yönelik de çalışmalarını sürdürüyor. 

284 şüphelinin kimlikleri tespit edildi

Osmaniye, Ankara, Sakarya, İzmir, Adana, Rize, Aydın, Nevşehir, Afyonkarahisar, Mersin, Bursa, Mardin, Çanakkale, Malatya, Diyarbakır, Muğla, Denizli, Konya, Erzurum, Kocaeli, Giresun, Karabük, Hatay ve Isparta olmak üzere sabah saatlerinde toplam 24 şehirde eş zamanlı olarak başlatılan operasyon kapsamında 9 organize suç örgütü ve bu örgütlere silah temin eden 26 suç grubuna mensup zanlıların kimlik bilgileri tek tek tespit edildi. Kimlikleri belirlenen toplam 284 şüphelinin yakalanması için ‘Tümör Operasyonu’ başlatıldı. Şüphelilerin bir an önce yakalanması için kentlerdeki geniş çaplı operasyonlar devam ediyor. 

Yorumlar (0)