Erdoğan'dan infografikli paylaşım!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili hazırlanan infografiği paylaşarak, "hayırlı olsun" mesajında bulundu.

EKONOMİ 19.09.2020, 18:11
Erdoğan'dan infografikli paylaşım!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. bölümü hizmete sunulan Kuzey Marmara Otoyolu'na dair paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesaplarından infografikli paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışını yaptıkları Kuzey Marmara Otoyolu Gebze-İzmit Kavşağı bölümünün Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımlarında, "Millete hizmet son durağı olmayan bir yolculuktur." başlığını taşıyan bir infografik kullandı.

İnfografikte, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi bünyesinde bulunan T-2 Tüneli'nin sahip olduğu yaklaşık 4200 metre uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli olduğu kaydedildi.

Toplam uzunluğu 400 kilometre olan yolun 321,2 kilometresinin hazır duruma getirildiği, bugün ise 57,4 kilometre uzunluğa sahip bölümünün hizmete açıldığı belirtildi.

İnfografikte Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7 viyadüğe, 5 çift tüplü tünele, 25 köprüye, 9 kavşağa, 12 üst geçite ve 16 alt geçite sahip olduğu bilgisi paylaşıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin toplam maliyetinin 14 milyar 296 milyon lira olduğu belirtilen infografikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü canlı bağlantıyla katıldığı açılış töreninde yaptığı konuşmadan bir bölüm aktarıldı.

Yorumlar (0)