Karadağ'da katliam: 11 ölü, 6 yaralı!

Karadağ'ın başkenti Podgorica'da cinnet getirerek ailesine kurşun yağdıran saldırgan, sokaktan geçenlere ve polislere de ateş açtı. 11 kişinin yaşamını yitirmesine ve 6 kişinin yaralanmasına neden olan saldırgan, polisler tarafından öldürüldü.

DÜNYA 12.08.2022, 22:10 15.08.2022, 09:42 Hakan Öksüz
Karadağ'da katliam: 11 ölü, 6 yaralı!

Karadağ'da ailesini katleden bir kişi, müdahale için bölgeye gelen polislere ve sokaktan geçen kişilere ateş açtı. Ülkenin başkenti Podgorica'da yaşanan saldırı, Karadağ basınında geniş yankı uyandırdı. Olaya ilişkin bilgiler veren Cetinje Polisi, saldırganın 34 yaşında olduğunu bildirdi.

Çocuklar ve polislerde dâhil olmak üzere çok sayıda kişiye ateş açan saldırganın, çıkan çatışmada öldürüldüğü belirtildi. Olayda 11 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralı olarak kurtulduğu kaydedildi.

Karadağ Başbakanı Abazovic: Böyle trajedi görmedik!

Basında çıkan haberlerde, kamuoyunu sarsan olayla ilgili bazı ayrıntılara yer verildi. Aile içi tartışmanın kısa sürede katliama dönüştüğü aktarıldı. Cinnet getiren saldırganın, önce ailesine, daha sonra ise sokaktan geçenlere kurşun yağdırdığı ifade edildi. Olayla ilgili açıklama yapmak için kameraların karşısına geçen Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic, "Ülkemiz daha önce böyle bir trajediyle karşılaşmadı. Bütün ülke, hayatını kaybeden masum vatandaşlarımızın ile onların yakınlarının yanında olmalıdır." dedi. 

Yorumlar (0)