God of War 5 ne zaman çıkacak?

God of War serisinin 5. oyunu için meraklandıran çıkış tarihi açıklaması henüz resmi olarak gelmemesine rağmen oyuncular tarafından iddia edilen tarihler internette tartışılmaya devam ediyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.10.2019, 16:00
God of War 5 ne zaman çıkacak?

PlayStation’ın 2. Nesil konsolundan bu güne dek mitolojiden ilham alarak en iyi hack-and-slahs macera oyunları arasında bulunan God of War, geçtiğimiz sene yıl yeni kullanım özellikleriyle kullanıcılarla buluşmuştu. Şimdi ise God of War’ın 5. Oyununun çıkış tarihi hakkında bilgiler ortaya çıktı.

God of War oyunu ilk çıktığı PlayStation 2 zamanından şimdiye dek Sony’nin en çok dikkat çeken oyunlarından birisi oldu ve yeni çıkan oyunlarıyla bu unvanı taşımaya devam ediyor. Geçen yıl serinin dördüncü oyununu beklerken, şirket tarafından yeni oyun Good of War kullanıma sunuldu. Tabi yeni isimle birlikte oyundaki tüm oynanma şekillerinde de köklü bir değişiklik meydana geldi.

Yapılan yeni değişiklikler oyunculardan olumsuz değil olumlu eleştiriler olarak geri döndü. Oyunun grafiklerinde ve oynanış şeklinde bulunan değişiklikler hikayeyi çok iyi şekilde kurgulanmış olarak ve akışa güzel bir şekilde uyacak potansiyelde karşımıza çıkarmıştı.

Bugünlerde ise GoW oyununun yeni serisindeki kimi detaylar internete sızdırılmaya başlandı. Geçtiğimiz sene PS4 için GoW’nın yayınlanmasıyla birlikte yapımcı stüdyo Santa Monica tarafından yeni iş ilanları da internette paylaşılmaya başlanmıştı. Tabi bu iş ilanları tek bir şeye yoruldu. Good of War 5 ekibinin oluşturulduğuna.

Öte yandan yakın bir sürede PS5’in sızıntılarının ortaya çıkmasıyla birlikte God of War oyununun yeni oyunu için değişik söylentiler de ortaya çıkmaya devam etti. Good of War’ın yeni oyunu için 8 senelik daha önceki gibi bir ara olmayacağı tahmin ediliyor.

Oyunun daha God of War 5 olarak adlandırılıp adlandırılmayacağı bile net değilken oyuncular konuya ilişkin oldukça heyecanlı diyebiliriz. Hatta iddialar oyunun 2021’in ortalarında çıkacağını gösteriyor. PlayStation 5’in çıkış tarihinin açıklanmasıyla da bu tarihler biraz daha netleşebilir diyebiliriz.

Yorumlar (0)