Zeynep Bastık ve Anıl Piyancı’dan “Bırakman Doğru Mu? 2” sürprizi!

Türk müziğinde kendi alanlarında başarıya ulaşan Zeynep Bastık ve Anıl Piyancı’nın birlikte seslendirdikleri “Bırakman Doğru Mu?” şarkısının ikincisi geliyor!

KÜLTÜR-SANAT 20.11.2020, 09:54 18.12.2020, 09:37
Zeynep Bastık ve Anıl Piyancı’dan “Bırakman Doğru Mu? 2” sürprizi!

Müzikte başarı grafiklerini ayrı ayrı yükselttikleri zamanda bir araya gelen Zeynep Bastık ve Anıl Piyancı, 2019’da yayınladıkları “Bırakman Doğru mu?” şarkısıyla büyük bir kitleye ulaşmışlardı. Ses getiren “Bırakman Doğru mu?” şarkısı, konserlerde her bir ağızdan söylenmiş ve dijital platformlarda 40 milyona yakın bir dinlenme yakalamıştı. 


 

"Bırakman Doğru Mu 2" de ilk şarkının hikayesi yaşatılacak

Rap şarkılarıyla kendi kariyerinde başarıyla devam eden Anıl Piyancı ve akustik çalışmaları ile pop şarkılarıyla hayran kitlesini arttırmaya devam eden Zeynep Bastık, yeni bir buluşmaya daha imza attı. İkili bir buçuk yılın ardından “Bırakman Doğru mu? 2” ile geliyor. Tıpkı “Bırakman Doğru mu?” da yer alan hikaye ve duyguyu ikinci şarkıda da yaşatacak olan ikili “Bırakman Doğru mu? 2” yi dinleyicilerinin beğenisine sunuyor.


Anıl Piyancı ve Emrah Karakuyu tarafından yazılan şarkı, Can Volkan ve Serhat Şensesli tarafından aranje edildi. Klibin yönetmenliğini ise ilk klibin de yönetmenliğini üstlenen Melih Kun gerçekleştirdi. Şarkı, tüm dijital platformlarda yerini aldı.


 

Yorumlar (0)