Zeynep Bastık’tan ‘Boş Yapma’ sürprizi!

Akustik çalışmaları ve tekli şarkılarıyla gündemde kalmayı başaran Zeynep Bastık’tan yeni bir ‘single’ geldi: “Boş Yapma”!

KÜLTÜR-SANAT 18.12.2020, 09:33 18.12.2020, 17:53
Zeynep Bastık’tan ‘Boş Yapma’ sürprizi!

Düet akustikleriyle, ‘cover’ çalışmalarıyla, ikili projeleri ve tekli şarkılarıyla müzik dünyasını kavurmaya devam eden Zeynep Bastık’tan yeni bir sürpriz daha geldi. Geçtiğimiz Kasım ayında, çok sevilen ‘Bırakman Doğru Mu’ şarkısının ikincisi olan ‘Bırakman Doğru Mu 2’ yi Anıl Piyancı ile piyasaya süren ve iyi eleştiriler alan Zeynep Bastık, bu kez “Boş Yapma” adında yeni tekli çalışmasıyla sevenleriyle buluşuyor!


Zeynep Bastık bugüne kadar “Fırça”, “Şahaneyim”, “Her Yerde Sen”, “Uslanmıyor Bu”, “Çukur”, “Her Mevsim Yazım” ve “Bir Daha” teklileri ile “Bırakman Doğru Mu”, “Mod”, “Güneş”, “Dargın” ve  “Bırakman Doğru Mu 2” adlı düet çalışmalarıyla müzik dünyasında kendine güzel bir yer edindi.
 

‘Boş Yapma’, Serhat Şensesli imzası taşıyor!
 

Sözü, müziği ve aranjesi; pek çok başarılı parçanın düzenlemesinde de adından sıkça bahsettiren Serhat Şensesli imzası taşıyan “Boş Yapma” şarkısının, mix-mastering çalışmasını ise Barış Büyük gerçekleştirdi.

Şarkının klibini de dinleyenlerle buluşturan Bastık’ın ‘Boş Yapma’ klibinde, kalp şeklindeki balona bağlı çöp kutusu imgesi bulunuyor. Bir yandan da şarkısının sözleri klibe eşlik ediyor.

Zeynep Bastık’ın Hypers Music etiketiyle çıkan “Boş Yapma” adlı ‘single’ şarkısı, tüm dijital platformlarda yerini aldı…

Yorumlar (0)