Yeni James Bond filmine, Kraliyet katılımlı gala

Daniel Craig'in beşinci ve son defa James Bond'u canlandırdığı 25'inci 007 yapımı No Time to Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminin galası İngiltere'de yapıldı. Galanın yıldızları, kraliyet üyeleri olurken, kırmızı halının en çok beğenilen ismi ise Düşes Kate Middleton'dı.

KÜLTÜR-SANAT 29.09.2021, 14:14
Yeni James Bond filmine, Kraliyet katılımlı gala

25'inci James Bond filmi olab No Time to Die’ın (Ölmek İçin Zaman Yok) galası, kraliyet ailesinin katılımıyla İngiltere’nin başkenti Londra'da yapıldı.

Kraliyet katılımlı gala

Royal Albert Hall'da, Daniel Craig'in beşinci ve son defa James Bond karakterine hayat verdiği aksiyon serisinin yeni filmi için gösterişli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Galanın en önemli konukları kraliyet ailesinden Prens William, Kate Middleton, Prens Charles ve Düşes Camilla olurken, tasarımcı Jenny Packham imzalı elbisesiyle Düşes Kate Middleton, kırmızı halının en beğenilen ismi oldu.

Düşes, 2 bin 800 sterlinlik elbisesini Onitaa imzalı küpeleriyle tamamladı.

Kraliyet ailesi üyeleri, kırmızı halının ardından galanın yapılacağı salonda kendilerini karşılayan film oyuncularıyla bir sohbet gerçekleştirdi.

Galada film oyuncuları Ana de Armas, Naomie Harris, Lashana Lynch de hazır bulundu.

Prens William ile Rami Malek ayak üstü sohbet etti.

Filmin müziklerini yapan Billie Eilish ve Finneas O'Connell kardeşler, Prens William ve Kate Middleton ile film hakkında sohbet etti.

Cuma günü vizyona girecek olan No Time to Die filminin yıldızlarla dolu galasından yansıyanlar...







Yorumlar (0)