Yasak Elma ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon tarihi

Eylül ayına girilmesiyle birlikte diziler de yeniden ekranlara dönmeye başladı. FOX’un reyting rekorları kıran dizisi Yasak Elma’nın ise yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Yasak Elma 147. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

KÜLTÜR-SANAT 13.09.2022, 12:29 18.09.2022, 11:52
Yasak Elma ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon tarihi

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma, her hafta pazartesi günü izleyici ile buluşuyordu. Geçen sezon 146’ıncı bölümde tatile giren dizinin yeni sezona ne zaman başlayacağı uzun süredir araştırılıyor. Yeni sezon ilk bölümün fragmanı FOX ekranlarında yayınlanırken, dizi hayranları da şimdiden yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölümü hangi gün yayınlanacak?

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü hangi gün?

Geçen sezon her hafta pazartesi günü izleyici ile buluşan Yasak Elma’nın bu sezonki ilk fragmanı yayınlandı. İlk fragmanı izleyen dizi hayranları, büyük bir merakla yeni bölümün tarihini araştırmaya başladı. Fragmanın FOX ekranlarında yayınlanmasına rağmen, dizinin hangi gün yeni sezona başlayacağı belirtilmedi. Yasak Elma’nın birkaç hafta içerisinde yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor. 

Çağatay, Yasak Elma’dan ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisinde Çağatay’ı canlandıran Berk Oktay’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı da merak ediliyor. Geçen sezonun son bölümünde trafik kazası geçiren Çağatay’ın öldüğü biliniyor. Berk Oktay’ın yeni sezonda Yasak Elma kadrosunda yer alması beklenmiyor. 

Yorumlar (0)