Rol arkadaşı olmuşlardı: Harrison Ford’dan Brad Pitt itirafı

Ünlü Hollywood oyuncusu Harrison Ford, geçmişte Sessiz Düşman (1997) filmi için birlikte çalıştığı Brad Pitt hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

KÜLTÜR-SANAT 04.06.2023, 09:49 05.06.2023, 09:22
Rol arkadaşı olmuşlardı: Harrison Ford’dan Brad Pitt itirafı

Hollywood'un usta oyuncularından Harrison Ford, "Star Wars" ve "Blade Runner" gibi unutulmaz yapımlarla tanınan bir isim olarak öne çıkıyor. Ford, geçmişte rol arkadaşı Brad Pitt hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

1997 yapımı "Sessiz Düşman" (The Devil's Own) filminde birlikte rol aldığı Pitt ile döneminde anlaşamadıklarını dile getirdi. Ford, Pitt ile setteki çalışmalarının zaman zaman zorlu olduğunu ifade etti. Bu itiraflarıyla dikkatleri üzerine çeken Ford, geçmişteki deneyimlerini paylaşarak merak uyandırdı.

“Karmaşıklık olmasını sağladım”

Bir dergiye açıklamalarda bulunan 80 yaşındaki aktör, "Brad senaryoyu oluşturdu. Bana rolü getirdiler. Film ve karakterler çerçevesinde yorumlarımı kendime bıraktım. Her şeyden önce bu yapım için Brad'i tebrik ediyorum. Harika bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Fakat oyuncu Pitt ile anlaşamadığını ifade eden Ford, "Daha geçmiş dönemlerde beraber çalışma sağladığım fakat Brad’in çalışmadığı Alan Pakula’yı söyleyene kadar bir yönetmen konusunda anlaşamaya varamadık. Brad’in bu konuda karmaşık bir karakteri vardı ve bunun yalnızca kötü ve iyinin savaşı olmaması adına karmaşıklık olmasını sağladım" dedi.

Yorumlar (0)