Operatör filmi konusu nedir?

Gerilim kategorisinde film izlemek isteyenlerin tercih edeceği Operatör, birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Operatör filminin konusu nedir? Operatör filminin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar…

KÜLTÜR-SANAT 18.11.2022, 16:02 19.11.2022, 09:07
Operatör filmi konusu nedir?

Televizyon ya da laptopu açtığımızda aklımıza takılan “Acaba ne izlesem?” sorusu bizleri uzun düşüncelere itebiliyor. Gerilim alanında film severlerin beğenebileceği Operatör, oyuncularıyla ve hikayesiyle göze çarpıyor. Peki, Operatör filminin konusu nedir? Operatör filminin oyuncuları kimlerdir?

Operatör filminin konusu nedir?

911 acil çağrı merkezinde çalışan Pamela’nın kocası ve kızı, gizemli bir kişi tarafından kaçırılarak rehin tutulur. Rehine alan gizemli adam, polisten kentteki bütün itfaiye ve polis ekiplerine anonslar yaparak belirli merkezlere gidilmesini talep eder. Kent tarihinde görülen en büyük suç işlenirken Pamela, zamanla karşı karşıya kalır. Polis olan eşinin iki seçeneği bulunmaktadır: ya kenti ya da kızını kurtarmak.

Operatör filmi oyuncuları kimlerdir?

Mischa Barton - Pamela Miller

Luke Goss - Jeremy Miller

Ving Rhames - Richard

Tony Demil - Tony

Michael Paré - Howard

Julie Guevara - Karen

Walter Hendrix III - Officer Stanton

Wendell Kinney - Officer Williams

Operatör filmi hakkında

Operatör filmi, yönetmenliğinde Obin Olson ve Amariah Olson’un bulunduğu ve Ving Rhames, Michael Paré, Mischa Barton ve Luke Goss’un rol aldığı 2015 yılı Amerikan aksiyon gerilim drama filmidir.

Yorumlar (0)