Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi, Bizimkisi Bir Ah Hikayesi filminin çekim mekanı olacak!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça dikkat çeken Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi, bu kez bir filmin çekimlerine ev sahipliği yapıyor. Başrollerini Şahin Irmak, Bengi İdil Uras ve Çiğdem Batur’un paylaşacağı “Bizimkisi Bir Ah Hikayesi” adlı romantik komedi projesi hakkında detaylar basın toplantısında paylaşıldı.

KÜLTÜR-SANAT 28.04.2021, 10:18 28.04.2021, 16:20
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi, Bizimkisi Bir Ah Hikayesi filminin çekim mekanı olacak!

Geçtiğimiz yıllarda Gizemli Köy, Son Arzu, Koku, Zalo, Bakıcı ve Hanzap gibi filmlere ev sahipliği yapmış olan Malatya, yeni bir dizi film projesine daha ev sahipliği yapıyor. Doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, bir filmin çekimlerinin yapılması için kollar sıvandı. Adının “Bizimkisi Bir Ah Hikayesi” olarak duyurulduğu romantik komedi projesinde, başlıca rolleri Şahin Irmak, Çiğdem Batur, Bora Cengiz, Bengi İdil Uras, Çetin Altay, Alev Oraloğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu ve Ayhan Taş gibi isimler rol alıyor. 



Belediye başkanı Çınar, set ziyareti yaptı

Yönetmenliğini ise Ahmet Kapucu’nun üstlendiği filmin çekimleri esnasında, bir ziyaret gerçekleşti. Set ziyareti yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçelerinin tanıtımı için böyle bir çalışma yapan oyuncu, yapımcı ve yönetmenlere çok teşekkür ederek kolaylıklar diledi.



İlçelerini tercih ettikleri için çok memnun olduklarını söyleyen Çınar, dizi ve film sektörünün Malatya Yeşilyurt’a gelmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını söylüyor. Filmin oyuncusu Halil İbrahim Kalaycıoğlu ise, başkan Çınar hakkında halkın çok memnun olduğunu söyleyerek, tüm belediyeye başarılarının devamını diledi.



Sözü alan sevilen oyuncu Çiğdem Batur ise, ilk kez Malatya’da bulunduğunu ve şehri gezmeyi çok istediğini söyledi. Şehir hakkında çok güzel şeyler duyduğunu aktaran Batur, çekimlere ara verdikleri zaman şehir gezeceğini söyledi. Malatya’ya hayran kaldıklarını söyleyen yönetmen Ahmet Kapucu, burada çekim yapmanın çok güzel olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)