Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi konusu, oyuncuları

Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi konusu, oyuncuları ve nerede yayınlandığına dair merak edilenleri yanıtladık. Peki Samaritan filmi ne anlatıyor? Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi nereden izlenir? Samaritan filmi oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 07.09.2022, 13:01 08.09.2022, 09:23 Hakan Öksüz
Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi konusu, oyuncuları

Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi konusu merak ediliyor. Samaritan filmi ne anlatıyor? sorusunun yanıtını araştıran sinema tutkunları, filmde hangi oyuncuların rol aldığını öğrenmeye çalışıyor. Bu haberde Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi nereden izlenir? Samaritan filmi oyuncuları kimlerdir? gibi soruların cevaplarını vereceğiz.

Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi ne anlatıyor?

Sinema tutkunları, Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi ne anlatıyor? sorusunun yanıtını arıyor. 13 yaşındaki Sam Cleary, 20 yıl önce yaşanan epik bir savaşta öldüğü düşünülen süper kahraman Samaritan'ın yaşadığına inanmaktadır. Sessiz komşusu Bay Smith'in bazı hareketlerinden şüphelenen Sam Cleary, onun Samaritan olabileceğini düşünür. Şehirdeki suç oranının ve kaosun artması üzerine tek çarenin Samaritan olduğunu düşünen Sam Cleary, ortaya çıkarak olaylara müdahale etmesi için komşusu Bay Smith'i ikna etmeye çalışır.

Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi nereden izlenir?

Peki Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi nereden izlenir? Kahramanın Dönüşü (Samaritan) filmi, Amazon Prime adlı platform üzerinden izlenebilir. Samaritan filmi Amazon platformunda 26 Ağustos'ta yayınlamıştır. Julius Avery tarafından yönetilen filmin senaryosunu Bragi Schut kaleme almıştır.

Samaritan filmi oyuncuları

Samaritan filmi oyuncuları arasından en popüler olanı Sylvester Stallone'dir. Sylvester Stallone, filmin kahramanı Samaritan karakterini canlandırmaktadır. Javon "Wanna" Walton ise Samaritan'ın en yakın arkadaşı olan Sam Cleary rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. Samaritan filmi oyuncuları şunlardır;

  • Sylvester Stallone (Samaritan),
  • Javon "Wanna" Walton (Sam Cleary),
  • Pilou Asbaek (Cyrus),
  • Dascha Polanco (Tiffany Cleary),
  • Moises Arias (Reza),
  • Sophia Tatum (Sil),
  • Martin Starr (Albert Casler),
  • Michael Aaron Milligan (Tuna).

Samaritan IMDB

Samaritan IMDB puanı da merak ediliyor. Filmin ne kadar beğenildiğini öğrenmek isteyen izleyiciler, IMDB puanını önemsemektedir. Samaritan IMDB puanı 5.8'dir.

Yorumlar (0)