İstanbul Tiyatro Festivali, Aralık’ta da devam ediyor!

İKSV tarafından her yıl ve yirmi dördüncüsü bu yıl düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali’nin çevrimiçi gösterimleri, 14 Aralık’a kadar izlenebilecek.

KÜLTÜR-SANAT 02.12.2020, 13:31 03.12.2020, 12:55
İstanbul Tiyatro Festivali, Aralık’ta da devam ediyor!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı yani İKSV bünyesinde gerçekleştirilen 24. İstanbul Tiyatro Festivali, Aralık ayında da tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor! 1 Aralık’ta sona eren fiziki gösterimlerin ardından, çevrimiçi gösteriler ise 14 Aralık’a kadar yayında kalmaya devam edecek.


Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen festivalin gösterimleri, online.iksv.org web adresi üzerinden takip edilebiliyor. Biletler ise biletix.com’dan satın alınırken, gösterim fiyatları ise 20 TL olarak belirlendi.

Yerli gösterimlere ENKA Vakfı sponsor oldu


Çevimiçinde gösterimde olan tiyatro oyunları arasında; kulak tiyatrosu” Podacto yapımı Eften Püften Şeyler ve Varlık; yedi kadından yedi COVID-19 öyküsü anlatan Her Güne Bir Vaka; obje tiyatrosu formatındaki Lear Mutfakta; çağdaş dans ikilisi Taldans’tan Andan Daha Kısa ve seyirciyi kendi evinde bir yolculuğa çıkaracak Olağan-İçi Bir Gezi yer alıyor. Yerli yapımların gösteri Sponsoru ise  ENKA Vakfı.


Yabancı oyunlar arasında ise İtalyan yönetmen Pippo Delbono’nun Dopo La Battaglia adlı oyunu da yer alıyor. Oyun, İtalyan Kültür Merkezi’nin işbirliğiyle izleyicilerle buluşuyor. 


24. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında yapılan “Çevrimiçi Konuşma: Üniversitelerde Dans Eğitiminin Geleceği” paneli de İKSV’nin YouTube kanalı üzerinden takip edilebiliyor.

Yorumlar (0)