İddialı filmin yapımcı koltuğunda sürpriz isim: Cate Blanchett

Merakla beklenen ve bir dolandırıcılık hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan “Queen Bitch and the High Horse” filminin yapımcı koltuğuna, sürpriz bir isim oturuyor. Daha önce iki kez Oscar ödülü kazanan barılı oyuncu Cate Blanchett, filmin yapımcısı oldu!

KÜLTÜR-SANAT 07.02.2021, 10:38 08.02.2021, 09:24
İddialı filmin yapımcı koltuğunda sürpriz isim: Cate Blanchett

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan ve ülkenin en büyük belediye dolandırıcılık hikayesinden esinlenerek oluşturulan hikaye, “Queen Bitch and the High Horse” filmi olarak beyazperdeye yansıyacak. Coco Francini , Andrew Upton, Brian Oliver ve Bradley Fischer’ın yapımcı kadrosunda olduğu filmin yapımcıları arasına, sürpriz bir isim dahil oluyor.

Cate Blanchett, filmin yapım kadrosunda

Daha önce 2005’te “Göklerin Hakimi” filmiyle “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ve 2014’te “Blue Jasmine” filmiyle “En İyi Kadın Oyuncu” Oscar ödüllerimi kazanan efsane Hollywood oyuncusu Cate Blanchett, filmin yapımcılarından bir tanesi oldu. Blanchett fantastik bir senaryo olduğunu düşündüğü film için, ortak yapımcılar ve Bert & Bertie’nin muhteşem ekibiyle beraber bu filmi hayata geçirecekleri için olukça heyecanlı olduğunu belirtiyor.

Bert & Bertie’nin yönetmen koltuğuna oturacağı, Eric Matthew Brown’un senaryosunu kaleme alacağı film, ‘eğitici hikaye’ ciliğiyle ön plana çıkacak. “Queen Bitch and the High Horse” filmi, tüm kasabanın sevdiği ancak yozlaşmış bir devlet memuru olan Penny Banks’in hikayesini beyazperde de izleyiciyle buluşturacak. Belediye binasının para akışını ve işlerini yükselten Banks, kasabayı da bir anda kişisel kumbarası haline getirir.

Yorumlar (0)