Hollywood filmi Operation Fortune'un galası Antalya'da yapıldı

13 Ocak'ta gösterime girecek Hollywood filmi Operation Fortune'un galası, Antalya'da yapıldı. Guy Ritchie'nin senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimlerinin büyük kısmı, Antalya'da gerçekleştirildi. İşte Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Bugzy Malone ve Kaan Urgancıoğlu'nun kadrosunda yer aldığı filme dair detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 07.01.2023, 01:33 08.01.2023, 10:35 Hakan Öksüz
Hollywood filmi Operation Fortune'un galası Antalya'da yapıldı

Çekimlerinin büyük bölümü Antalya'da yapılan "Operation Fortune" adlı Hollywood filmi, özel gösterimle seyircinin beğenisine sunuldu. Guy Ritchie'nin yönetmenliğinde çekilen filmde Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Bugzy Malone, Josh Hartnett ve Cary Elwes gibi oyuncular yer aldı. Filmin özel gösterimi, Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirildi.

Zeynep Santıroğlu Sutherland: "Guy Ritchie, Antalya'yı sevdi"

Gazetecilere konuşan Zeynep Santıroğlu Sutherland, filmin çekimlerinin büyük kısmının Antalya'da yapıldığını söyledi. Ekipteki herkes için bir hayli sürükleyici bir iş olduğunu belirten Sutherland, "Filmin diğer bölümleri, farklı ülkelerde çekildi. Antalya'da böyle bir filmin çekilmesi nedeniyle heyecanlıyız. Guy Ritchie, Antalya'da bir film daha çekecek. Buranının ışığının, film çekmeye çok uygun olduğunu düşünüyor." ifadelerini kullandı. 

Tim Seyfi: "Daha fazla karma film çekmeliyiz"

Kendisinin de filmi ilk defa bugün seyrettiğini vurgulayan oyuncu Tim Seyfi, "Artık Hollywood yıldızları ile daha fazla karma film çekmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Yeni nesil Türk oyuncuları oldukça başarılı buluyorum. 10 yıl öncesine göre uluslararası standartlara daha yakınız." şeklinde konuştu. 

Filmin konusu

"Snatch", "The Gentlemen" ve "Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana" gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Guy Ritchie, Antalya'da çekilen "Operation Fortune" filminin senaristliğini de üstlendi. Jason Statham ve Hugh Grant gibi yıldızları kadrosunda barındıran film, tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşen İngiliz ajanı Orson Fortune ile ekibinin aksiyon dolu macerasını anlatıyor. Aksiyon dolu bu film, 13 Ocak'ta seyirciyle buluşacak. 

Yorumlar (0)