Hayranlar geldi, Benedict Cumberbatch kazandı: 5 milyon lira!

Londra Film ve Çizgi Roman Kongresi'nde imza için 85 sterlin, selfie için ise 75 sterlin alan oyuncu Benedict Cumberbatch'in, sadece iki gün içinde 240 bin pound (5 milyon lira) kazandığı öğrenildi.

KÜLTÜR-SANAT 24.07.2022, 14:18 Hakan Öksüz
Hayranlar geldi, Benedict Cumberbatch kazandı: 5 milyon lira!

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Doctor Strange karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Benedict Cumberbatch, son yılların en başarılı oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. 12 Yıllık Esaret, The Imitation Game, Hobbit, The Power of Dog, Louis Wain'in Renkli Dünyası ve 1917 gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu, kariyerindeki hızlı çıkışıyla dikkat çekti.

Sadece hayranlardan 240 bin pound kazandı

Hayranları ile sık sık fotoğraf çektiren 46 yaşındaki İngiliz oyuncunun, bu çekimlerden yaklaşık 240 bin pound kazandığı ileri sürüldü. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Londra Film ve Çizgi Roman Kongresi'ne katılan Benedict Cumberbatch hayranları, ünlü oyuncu ile çektirdikleri fotoğraflar için para ödedi.

Her selfie için 75 sterlin!

2017 yılında yapılan etkinlikte hayranları ile birlikte en az 3 bin kez kameralara poz veren oyuncunun kazancı sosyal medyada gündeme düştü. Selfie için 75 sterlin alan Cumberbatch, 85 sterlin karşılığında imza dağıttı. Ünlü oyuncunun etkinlikteki konuşmasına katılmak isteyen hayranların ise 25 pound ödediği kaydedildi.

Fotoğraf için 65 sterlin isteyen Peter Capaldi eleştirilmişti

Daha sonra Londra'da düzenlenen bir Comic-Con'da fotoğraf çekimi için 65 sterlin isteyen oyuncu Peter Capaldi, hayranlarının tepkisiyle karşılaşmıştı. Oyunculara danışmanlık yapan Jonathan Shalit, "Sanırım bu tür taleplerin hangi oyuncudan geldiğine bakıyorlar. Her oyuncunun isteklerini anlayışla karşılamıyorlar. Comic-Con, hayranların bir araya geldiği etkinliklerin en büyüğü. Bir oyuncu sadece önüne bir masa koyarak günde binlerce sterlin para kazanabilir." dedi.

Yorumlar (0)