Haluk Bilginer ile Angelina Jolie partner mi oluyor?

Yunan asıllı ABD'li opera sanatçısı Maria Callas'ın hayatının anlatılacağı "Maria" adlı biyografik film, Pablo Larrain'in yönetmenliğinde çekilecek. İddialara göre filmin başrollerinde Haluk Bilginer ve Angelina Jolie yer alacak.

KÜLTÜR-SANAT 02.10.2023, 11:42 03.10.2023, 17:01 Hakan Öksüz
Haluk Bilginer ile Angelina Jolie partner mi oluyor?

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi opera sanatçılarından biri olarak kabul edilen Maria Callas'ın hayatı film oluyor. Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstleneceği "Maria" adlı biyografik filmin başrollerini paylaşacak isimler gündeme gelmeye başladı.

"Haluk Bilginer, Maria'da rol alacak" iddiası

"Şahsiyet" dizisinde canlandırdığı rolle 2019 yılında 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görülen Haluk Bilginer'in, Maria filmindeki başrollerden biri olacağı ileri sürüldü.

Angelina Jolie, Maria Callas'ı canlandıracak

İddialara göre Haluk Bilginer ile başrolü paylaşacak isim Hollywood yıldızı Angelina Jolie olacak. 48 yaşındaki oyuncunun, Yunan asıllı ABD'li soprano Maria Callas'ı canlandıracağı iddia edildi. 

Haluk Bilginer, polisiye dizi The Turkish Detective'te!

The Turkish Detective için de kamera karşısına geçen Haluk Bilginer'in projeleri peş peşe geliyor.

Usta aktörün kadrosunda yer aldığı dizinin, "Paramount+" platformunda yayınlanacağı kaydedildi. Dizide Ethan Kai, Yasemin Allen, Selma Ergeç, Dilan Gwyn, Yılmaz Gruda ve Akif Erkin gibi isimler de rol alıyor.

Yorumlar (0)