Haftanın filmleri vizyona girdi

Bu hafta sinemalarda 8’i yerli olmak üzere toplam 10 film izleyici ile buluştu.

KÜLTÜR-SANAT 01.04.2022, 18:25 01.04.2022, 18:44
Haftanın filmleri vizyona girdi

Morbius
Heyecan dolu bir aksiyon filmi olan Morbius, Dr. Michael Morbius’un yarı vampir bir yaratığa evrilerek başından geçen olayları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Morbius’un yönetmen koltuğunda ise Daniel Espinosa yer alıyor.  



Osman Sekiz

Pek çok ünlü ismi bünyesinde barındıran ve Ezel Akay’ın yönetmenliğinde vizyona giren ‘Osman Sekiz’, agorafobiden dert yanan bir adamın sıra dışı canavarlar eşliğinde yaşadığı birbirinden ilginç olayları ele alıyor. 

Doru Macera Ormanı

Özellikle çocuklara hitap eden ‘Doru Macera Ormanı’, dikkat çeken bir animasyon filmi olarak ön plana çıkıyor. Filmin başrol karakteri Alaca’nın kampta iken hayvan sirkine düştüğü hikayede, Alaca’yı kurtarmak için zorlu bir mücadelenin içerisine giriliyor. 



Kehanet Ayasofya

Haftanın dikkat çeken korku ve gerilim filmleri arasında yer alan ‘Kehanet Ayasofya’nın yönetmen koltuğunda Fatih Hasanoğlu bulunuyor. Fatih ve Muhammed’in başından geçen gizemli olayların yaşandığı hikayede sırlarla dolu bir yolculuğa çıkılıyor. 


No: 26 Ölüm Çığlığı

Hande Öğüt’ün de aralarında bulunduğu pek çok başarılı oyuncuyu kadrosunda barındıran ‘No:26 Ölüm Çığlığı’, Selin ve Barış çiftinin bir yazlıkta başlayan maceralarını ele alıyor. 


Halil

‘Haliller Grubu’ isimli mistik bir oluşuma dahil olan Halil’in merak uyandıran hikayesini ele alan film, bu hafta dikkat çeken senaryolar arasında kendine yer buluyor. 

Yangın Gecesi

Bir dram filmi olarak ön plana çıkan ‘Yangın Gecesi’, annelerin çocuklarını uyuşturucu tacirlerinden koruma mücadelesini ve üç kızın bu yoldaki maceralarını konu alıyor. 



İblis: Karanlığın Sahibi

Haftanın dikkat çeken korku filmlerinden olan ‘İblis: Karanlığın Sahibi’, büyük mücadelelerin sonucu cinlerle korunan definelere ulaşan Levent’in zorlu serüvenini ele alıyor. 

Ya Ben Ölürsem

Otistik çocuklara sahip bir ailenin hayat hikayesini onu alan ‘Ya Ben Ölürsem’ filminde Cenan Çamyurdu ve Güliz Gündüz de başrol oyuncuları olarak izleyici karşısına çıkıyor. 



Anadolu Leoparı

Uzun yıllardır Ankara Hayvanat Bahçesi’nde müdür olarak görev yapan Fikret’in hayatını konu alan filmin yönetmenliğini Emre Kayiş üstleniyor. Türkiye’nin yakın geçmişine de farklı bir gözle ışık tutan film, izleyicilerde merak uyandırıyor. 

Yorumlar (0)