Haftalık sinema rehberi: Bu hafta 9 yeni film vizyonda…

Sinema salonlarında bu hafta 3 tanesi yerli toplamda 9 film vizyona girdi. İşte haftanın filmleri…

KÜLTÜR-SANAT 02.12.2022, 14:45
Haftalık sinema rehberi: Bu hafta 9 yeni film vizyonda…

Bu hafta da sinema salonları dopdolu olacak. Toplamda 9 yeni filmin vizyona girdiği haftanın filmlerini sizler için derledik.

Vahşi Gece

Yönetmenliğini Tommy Wirkola’nın yaptığı filmin başrollerini John Leguizamo, David Harbour ve Beverly D’Angelo paylaşıyor.

Aksiyon, gerilim ve komedi unsurlarını harmanlayan filmin konusu ise şöyle:

Noel akşamında, bir grup paralı asker, zengin bir ailenin evine girip orada bulunan herkesi rehin alır ve bu esnada Noel Baba’nın orada hazırlıklı olduğundan haberleri yoktur ve olaylar gelişir.

Çakallarla Dans 6

Çakallarla Dans serisinin yeni filmi bugün vizyona giren yapımlar arasında dikkat çekici olanlarından. Başrollerini Didem Balçın, Murat Akkoyunlu, Timur Acar, İlker Ayrık ve Şevket Çoruh’un paylaştığı Murat Şeker’in devam filminde ekip maceralarını bu defa ise yurt dışında devam ediyor.

Resmi Yarışma

Başrollerinde Antonio Banderas ve Penelope Cruz’un yer aldığı Resmi Yarışma filmi haftanın iddialı yapımlarından. Mariano Cohn ve Gaston Duprat’ın yönettiği bu yapım, iyi bir film yapabilmek maksadıyla ünlü bir yapımcı ile anlaşma sağlayan zengin bir iş adamının hikayesini konu alıyor.

Acil Durumda Jane’i Ara

Acil Durumda Jane’i ara, içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulmaya çabalarken yaşamı bütünüyle değişen bir kadının hikayesine odaklanıyor.

Başrollerinde Kate Mara, Wunmi Mosaku, Chris Messina, Sigourne Weaver ve Elizabeth Banks’ın bulunduğu filmin yönetmenliğini Phyllis Nagy üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Hayley Schore, Roshan Sethi kaleme aldı.

Decibel

In-ho Hwang (Güney Koreli sinemacı) filmi Decibel’de bir stadyuma bomba yerleştirildiğini öğrenmesinin ardından masum insanların yaşamını kurtarmak maksadıyla zorlu bir mücadelenin içine giren eski kıdemli Yüzbaşı Do-yeong’un mücadelesini konu ediniyor.

Dram, korku ve aksiyon türünde olan filmin başrollerinde, Lee Jong-Suk, Rae-won Kim ve Cha Eun-Woo yer alıyor.

Buğday Tanesi

Buğday Tanesi filmi Milletvekili Serkan Bayram’ın hayat öyküsünden esinlenildi ve film engelli bir kişinin hayat mücadelesini izleyiciye aktarıyor.

Filmin başrollerinde Deniz Arna, Yeliz Akkaya ve Kutsi gibi isimler yer alırken, yönetmenliğini ise Doğan Ümit yaptı.

Necronomicon Kara Büyüsü

Haftanın korku türündeki filmi Necronomicon Kara Büyüsü’nde Zöhre Alsan, Belinay Açıkbaş ve Mehmet deniz Karakuzu bulunuyor. Filmde oldukça tehlikeli büyü kitabı Necronomicon’un sebep olduğu olaylar beyazperdede izleyiciyle buluşturuluyor.

Panda ve Sevimli Canavarlar

Bu hafta çocuklar için 2 animasyon film vizyonda. İlki olan Panda ve Sevimli Canavarlar, Kanadalı yönetmen Sean Patrick O’Reilly’in filmi.

Yunus Çocuk

Diğer animasyon türündeki yapım ise Türkiye, Rusya ve İran ortak yapımı Yunus Çocuk. Yunus Çocuk filminin yönetmenliğini Mohammed KhYunus Çocukeirandish üstlendi. Film minik izleyicilerine keyifli dakikalar geçirmeyi vadediyor.

Yorumlar (0)