Fiyab bu kez ‘Kısa film’ yönetmenlerini konuk ediyor!

Film Yapımcıları Meslek Birliği tarafından düzenlenen “Yönetmenlerle Film Söyleşileri” etkinliği, bu kez kısa filmcileri ağırlıyor! “4 Kısa Film ve Yönetmenleri” başlıklı söyleşi, Çankaya’da olacak!

KÜLTÜR-SANAT 03.12.2020, 15:31 03.12.2020, 15:43
Fiyab bu kez ‘Kısa film’ yönetmenlerini konuk ediyor!

Film Yapımcıları Meslek Birliği yani FİYAB tarafından düzenlenen “Film Yapımcıları Meslek Birliği”, daha önce düzenlediği  “Yönetmenlerle Film Söyleşileri” ne; “Kovan” filminin yönetmeni Eylem Kaftan ve "Mendilim Kekik Kokuyor” filminin yönetmeni Hüseyin Özden’i konuk etmişti.


Kısa filmcileri ve kısa film yapımını teşvik etmek amacıyla bu kez FİYAB, “Yönetmenlerle Film Söyleşileri” ne “4 Kısa Film ve Yönetmenleri” başlığı açıyor. Bu başlık kapsamında programa; “Tepetaklak Cinayet” filmiyle Çamran Azizoğlu, “Konservelik Ruhlar” filmiyle Zeynep Büşra Demir, “Abiye” filmiyle Doğuş Algün ve “Tohum” filmiyle Merve Kuş Mataracı konuk olacak. “4 Kısa Film ve Yönetmenleri” söyleşisi, 7 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’da Ankara’da Çankaya Belediyesi’nin “Yılmaz Güney Sahnesi” nde düzenlenecek.
 


 

HES kodu ile salona alım yapılıyor!


FİYAB’ın düzenlediği “Yönetmenlerle Film Söyleşileri” T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından destekleniyor ve katılım tamamen ücretsiz oluyor. Etkinliklerde maske kullanımı zorunlu kılınırken, izleyiciler HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılarak salona alınıyor.


 

Yorumlar (0)