Cem Yılmaz'dan Özge Özberk'li paylaşım: Yeni film yolda!

Usta komedyen Cem Yılmaz, yeni çalışması olan "Ayzek" filminin okuma provasından fotoğraflar paylaşıyor. Son olarak Özge Özberk'in de yer aldığı bir paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, hayranlarını heyecanlandırdı.

KÜLTÜR-SANAT 28.09.2022, 11:00 29.09.2022, 09:52 Hakan Öksüz
Cem Yılmaz'dan Özge Özberk'li paylaşım: Yeni film yolda!

Son olarak Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ile seyircilerin karşısına çıkan Cem Yılmaz, yeni filminin hazırlıklarına çoktan başladı. Yeni filmiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü komedyen, hayranlarını heyecanlandırdı. Gündeme bomba gibi düşen Erşan Kuneri'nin ardından kolları sıvayan Cem Yılmaz, "Ayzek" filminin hazırlıklarına başladı.

Yeni projeden paylaşımlar geliyor!

Bir hafta önce Instagram'dan bir paylaşım yapan Cem Yılmaz, yeni projesinin hazırlık okumalarında olduğunu belirtti. Usta oyuncular Celal Kadri Kınoğlu ve Bülent Şakrak ile beraber okuma provalarından bir fotoğraf paylaşan başarılı komedyen, "Yine güzel bir okuma toplantımız." ifadesine yer verdi.

"20 yıl sonra Özge Özberk ile..."

Usta komedyenin dün yaptığı paylaşım çok konuşuldu. 2004 yılında vizyona giren GORA filminde "Ceku" karakterini canlandıran Özge Özberk'in de yer aldığı okuma provasından bir paylaşımda bulunan Yılmaz, fotoğrafa, "Özge Özberk, Ayzek ile Bir Gece. Rahatsız etmeyin." notunu düştü. Paylaşımın ardından Cem Yılmaz hayranlarını yeni filmin heyecanı sardı.

Yorumlar (0)