‘Bergen’ i Serenay Sarıkaya’nın canlandıracağı filmden yeni detaylar açıklandı!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın ‘acıların kadını’ lakaplı ‘Bergen’ in biyografi filminde başarılı sanatçıya hayat vereceği filmin çekimleri, 2021’in Bahar aylarına ertelendi.

KÜLTÜR-SANAT 05.12.2020, 16:41 06.12.2020, 14:32
‘Bergen’ i Serenay Sarıkaya’nın canlandıracağı filmden yeni detaylar açıklandı!

Türk müziğinin yaşadığı acılar sebebiyle ‘acıların kadını’ lakabını taktığı başarılı sanatçı “Bergen” in hayat hikayesi, yapımcı Mine Şengöz tarafından filme aktarılacaktı. “Lale Devri”, “Medcezir”, “Fi” ve “İkimizin Yerine” gibi sevilen projelerin oyuncu Serenay Sarıkaya’nın da ‘Bergen’ e hayat vereceği projenin, bahar aylarında sete çıkmasına karar verildi.


Film hatırlanacağı üzere filmin çekimleri, iki kez pandemi sebebiyle ertelenmişti. Serenay Sarıkaya uzun zamandır aldığı müzik derslerini, pandemi sebebiyle evden ‘çevrimiçi’ bir şekilde gerçekleştirmişti. Yaapım şirketi ‘Orchestra Content’ ise çekimlerin ertelenme kararını, bir açıklama duyurdu. 

 


 

Filmin hikayesi için Bergen’in ailesinden destek alınacak


Yapımcı Mine Şengöz, geçtiğimiz günlerde Bergen’in ailesiyle bir araya gelmiş ve film için aileden destek almıştı. Asıl adı Belgin Sarılmışer olan şarkıcının hayat hikayesi, aileden alınacak destekle hayat geçirilecek.


Yıldızım Beyazıt ve Sema Kaygusuz’un senaryosunu kaleme aldığı filme, bir çok sosyalog ve yazar da katkı verecek.Destekçiler arasında sosyolog Prof. Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinc gibi isimler bulunuyor.


 

Yorumlar (0)