Barış Manço'nun hayatı film oluyor

Eserleri ve başarılarıyla tüm Türkiye’nin kalbinde taht kuran usta sanatçı Barış Manço’nun hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 

KÜLTÜR-SANAT 05.11.2022, 09:18 06.11.2022, 06:04
Barış Manço'nun hayatı film oluyor

Hem yurt içinde hem de yurt dışında sayısız projeye imza atan, yazdığı eserlerle Türk müziğine yeni bir soluk kazandıran usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. 56 yaşında hayata gözlerine yuman Manço, aradan yıllar geçmesine rağmen kalplerdeki yerini koruyor. 

Başrol oyuncusu henüz belli değil

Hala eserleri dinlenmeye devam eden usta sanatçının yaşamına ilişkin heyecan verici bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre Cemal Okan ve Timur Savcı, Barış Manço’nun hayatını beyaz perdeye taşımak için çalışmalara başladı. Şimdiden heyecana sebep olan filmde kimin başrol oynayacağı ise ilerleyen süreçte netlik kazanacak. Ayrıca yönetmenin kim olacağı da henüz açıklanmadı. 

Renkli kostümleri, aksesuarları, çocuklara olan düşkünlüğü, eşsiz eserleri ve karakteri ile tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Barış Manço, 1988 yılında başlayan “7’den 77’ye” isimli televizyon programı ile de büyük beğeni kazanmıştı. 

Yorumlar (0)