Yüksekova’da eroin baskını

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kolluk kuvvetleri tarafından yapılan operasyonda 98 kilo 650 gram kadar eroin ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretini yaptığı belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 14.02.2022, 08:08 15.02.2022, 09:07
Yüksekova’da eroin baskını

Yurt genelinde uyuşturucu kaçakçılığı ve ticaretine karşı seferberlik sürerken güvenlik güçleri de gelen ihbarlar ve takip sonucunda ortaya çıkan ipuçlarını takip ediyor ve düzenli olarak operasyon başlatıyor. O operasyonlardan birini gece saatlerinde Hakkari Valiliği duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre kırsal kesimde düzenlenen operasyonlarda 98 kilo 650 gramlık eroin yakalandı. Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 8 kişi ise gözaltına alındı. 



Operasyona onlarca personel destek verdi 

Hakkari Valiliği, il jandarma komutanlığı tarafından başlatılan “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonun tarihini 12-13 Şubat 2022 olarak duyururken operasyona 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nın, JÖH ve JİHA’nın katıldığını ifade etti. Hava Hücum Harekatı olarak icra edilen operasyonda adli tahkikat devam ediyor. 

Yorumlar (0)